UPDATE #NOW

Rihanna: Άγνωστος άντρας μπήκε στο σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου και τον μάζεψε η αστυνομία


JTeam

24 Μαρτίου 2023

Rihanna:  Άγνωστος άντρας μπήκε στο σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου και τον μάζεψε η αστυνομία
Splash News
Kαι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η τραγουδίστρια έρχεται αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό

Σύνηθες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο περιστατικό, ειδικά αν είσαι η Rihanna. Αυτή τη φορά, ένας άγνωστος άντρας ταξίδεψε από την Νότια Καρολίνα, προς το Beverly Hills, μόνο και μόνο για να κάνει πρόταση γάμου στην γνωστή τραγουδίστρια.

Μάλιστα κατάφερε να φτάσει και στο εσωτερικό της κατοικίας της, ενώ μόλις η ασφάλεια αντιλήφθηκε τον άγνωστο άντρα, ενεργοποιήθηκε η αστυνομία.


Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η Riri βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό. Ωστόσο η αστυνομία έφτασε στο σημείο και αφού ρώτησε τον άγνωστο άντρα για τον σκοπό του, εκείνος απάντησε πως είχε φτάσει στο σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου. Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


Ο συγκεκριμένος άντρας, εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο hoodie, ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής για το συμβάν.

Να σημειωθεί ακόμη, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η τραγουδίστρια από τα Barbados έρχεται αντιμέτωπη με παρόμοιο γεγονός. Το 2018, ένας άντρας με το όνομα Eduardo Leon, είχε καταφέρει να σπάσει μια είσοδο και να βρεθεί μέσα στο σπίτι της τραγουδίστριας, όπου την περίμενε για 12 ώρες μέχρι να γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια.

Ευτυχώς, η Rihanna τότε έλειπε εκτός χώρας και δεν βρέθηκε στο σπίτι της με έναν άγνωστο άντρα ο οποίος κρυβόταν στο διαμέρισμα της, με άγνωστες τις προθέσεις του.

TAGS