UPDATE

Rihanna: Για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ με το "Lift Me Up" - Θα το τραγουδήσει στη μεγάλη τελετή


Τόνια Τζάφερη

24 Φεβρουαρίου 2023

Rihanna: Για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ με το "Lift Me Up" - Θα το τραγουδήσει στη μεγάλη τελετή
@applemusic
Η εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl ήταν μάλλον μόνο η αρχή

Πιο δυναμικά από ποτέ έχει επιστρέψει η Rihanna, η οποία έκανε ένα διάλειμμα περίπου 6 χρόνων από τη μουσική βιομηχανία. Μετά την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Lift Me Up», και την εκπληκτική της εμφάνιση στο Super Bowl, η Riri είναι έτοιμη για να κατακτήσει την σκηνή των Oscars 2023, καθώς θα τραγουδήσει το «Lift Me Up», με το οποίο είναι προτεινόμενη για πρώτη φορά στην καριέρα της για το χρυσό αγαλματίδιο.

Η Rihanna αυτόν τον καιρό διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες στη σκηνή του Super Bowl, ενώ όσο αφορά το νέο της signle, πρόκειται για το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» της Marvel. Ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια μαζί με τους Tems, Ludwig Göransson και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler.

Το «Lift Me Up» χάρισε στην Rihanna την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. Ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν το συγκεκριμένο αγαλματίδιο είναι η Lady Gaga, με το «Hold My Hand», από το soundtrack της ταινίας «Top Gun: Maverick».

Αναμένουμε τη λαμπερή τελετή των Όσκαρ 2023 στις 12 Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel.

TAGS