UPDATE #NOW

H δίκη της Gwyneth Paltrow για το ατύχημα σκι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα social (και στη ζωή μας) τελευταία


JTeam

27 Μαρτίου 2023

H δίκη της Gwyneth Paltrow για το ατύχημα σκι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα social (και στη ζωή μας) τελευταία
Splash News
Aπό τα "Dahmer" γυαλιά μέχρι το fangirling της δικηγόρου, έχουμε όλα τα καλύτερα

Μπορεί να μη σε νοιάζει ούτε ποια είναι η Gwyneth Paltrow, ούτε τι κάνει. Μπορεί το σκι να είναι το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει. Κι όμως, αν έχεις social media, σίγουρα ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή τρέχει στα δικαστήρια, επειδή ο 76χρονος Terry Sanderson της έχει κάνει μήνυση κατηγορώντας την πως όχι απλώς έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε, αλλά του προκάλεσε «μόνιμο πρόβλημα στον εγκέφαλο». Η ηθοποιός επιμένει πως είναι το θύμα τη υπόθεσης, καθώς εκείνος και έπεσε πάνω της, και εκείνη έμεινε πλάι του μέχρι να της πουν ότι ήταν εντάξει να φύγει.

Αυτό το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφαμε για τη δίκη των Depp – Heard. Δεν πρόκειται να καλύψουμε την υπόθεση. Είμαστε εδώ μόνο για τα memes.

Καταρχάς, η δικηγόρος είναι το μεγαλύτερο fangirl της Paltrow. Χάνει τα λόγια της, κάνει κοπλιμέντα, συμπεριφέρεται ακριβώς όπως η μαμά μας, αν είχε απέναντί της την Άννα Βίσση.

@berternie20 #gwynethpaltrow #trial #parkcity #attorney #jurytrial #skiing #legal #courtroom #edit #fyp #crossexamination #gwen #comedy #lawyer #lawyertiktok ♬ original sound - Maybe Baby

@murdaughupdates #starstruck #gwynethpaltrow #gwynethpaltrowskiaccident #gwynethpaltrowskitrial #paltrowskitrial #lawyersoftiktok #slidingdoors #gwynethpaltrowcandle #murdaughupdate #murdaughupdates ♬ original sound - Murdaugh_trial

@theshamingofjay Calm down ma’am #GwynethPaltrowtrial #gwynethpaltrow ♬ original sound - theshamingofjay

Συνεχίζουμε με τα γυαλιά Jeffrey Dahmer, σε συνδυασμό με το ύφος της ηθοποιού που, όπως εύστοχα παρατήρησε το Twitter, είναι «λες και είναι σε δίκη του 1987 επειδή προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον άνδρα της» ή «σε δίκη για φοροδιαφυγή, ανακάλυψαν ότι δηλητηρίασε τρεις πρώην συζύγους».

Η ατάκα «Ε, έχασα μισή μέρα σκι», όταν μιλούσε για όσα της στέρησε το ατύχημα, το 2016.

Οι τέλειες εκφράσεις που δείχνουν ότι, εντάξει, ίσως και να μην είναι η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο.

Η αναφορά στην Taylor Swift και οι απολαυστικά άσχετες ερωτήσεις.

H δίκη της Paltrow συνεχίζεται – θέλουμε δεν θέλουμε, θα τη δούμε στην αρχική μας στο TikTok.