UPDATE #NOW

Jay - Z: Παραμένει ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ, ακόμη και αν δεν κυκλοφορεί νέα μουσική


JTeam

28 Μαρτίου 2023

Jay - Z: Παραμένει ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ, ακόμη και αν δεν κυκλοφορεί νέα μουσική
Splash News
Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του ξεπερνά τα 2,5 δισ. δολάρια

Τι και αν ο Jay-Z έχει να κυκλοφορήσει νέo άλμπουμ από το 2018, συνεχίζει να είναι ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ, με την περιουσία του να ανέρχεται πλέον στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αν και η έκθεση του Forbes δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, σημειώνει ότι η περιουσία του ανθρώπου που γεννήθηκε στο Βrooklyn της Νέας Υόρκης ως Shawn Carter πριν από 53 χρόνια εκτείνεται πέρα από τη μουσική. Ο Jay - Z επένδυσε στην πολυτελή μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac και στο κονιάκ D'Usse και είχε σημαντικά κέρδη.

«Ακόμη και για ένα έτος χωρίς περιοδεία ή κυκλοφορία άλμπουμ, ο Jay-Z κερδίζει εκατομμύρια από τη σαμπάνια "Armand de Brignac' και το κονιάκ "D'Usse", αναφέρει το δημοσίευμα.

Jenny.Gr
Splash News

«Είναι ο πρώτος hip-hop καλλιτέχνης που στέφθηκε δισεκατομμυριούχος από το Forbes το 2019, χάρη σε μια εκτεταμένη και ποικιλόμορφη αυτοκρατορία», καταγράφοντας περιουσιακά στοιχεία από την αυτοκρατορία της εταιρείας ψυχαγωγίας και αθλητισμού Roc Nation μέχρι τη συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έργα του Jean-Michel Basquiat.

TAGS