UPDATE #NOW

Η ατάκα της Gwyneth Paltrow στον αντίδικό της, βγαίνοντας από το δικαστήριο αθώα


JTeam

31 Μαρτίου 2023

Η ατάκα της Gwyneth Paltrow στον αντίδικό της, βγαίνοντας από το δικαστήριο αθώα
Splash News
H σύντομη διάδραση με τον Τerry Sanderson, μετά την ανακοίνωση αθώωσής της από το δικαστήριο

Μέσα από αυτή την (κάπως αναίτια) ιστορία, η Gwyneth Paltrow βγήκε αθώα και νίκησε δικαστικά τον 76χρονο οπτικό Τerry Sanderson, ο οποίος της είχε ασκήσει αγωγή για ατύχημα που συνέβη στο σκι, το 2016. Συγκεκριμένα ο 76χρονος είχε κάνει αγωγή στην ηθοποιό, διεκδικώντας αποζημίωση 300.000 δολαρίων.

Με την απόφαση των ενόρκων όμως, η Gwyneth Paltrow κρίθηκε αθώα και θα λάβει τη συμβολική αποζημίωση του ενός δολαρίου που ζητούσε η ίδια. Ο Sanderson ωστόσο, θα πρέπει να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της ηθοποιού.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η αθώωσή της ανακοινώθηκε, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σηκώθηκε για να φύγει. Αποχωρώντας από την αίθουσα, σταμάτησε στο σημείο που καθόταν ο Τerry Sanderson, έσκυψε πάνω του και του είπε χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι να είσαι καλά», είπε η Paltrow. Σύμφωνα με το Associated Press η απάντηση του Τerry είχε ως εξής: «Ευχαριστώ αγαπητή».

«Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και των ενόρκων. Τους ευχαριστώ για τη σύνεση στη διαχείριση της υπόθεσης», ανέφερε σε δήλωσή της ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του, ο Sanderson εξέφρασε απογοήτευση για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της δίκης. «Αυτό δεν αφορούσε τα στοιχεία για το ατύχημα, έτσι δεν είναι; Άκουσα πώς χαρακτηρίστηκα- ήταν ένα αφήγημα για τη ζωή που έχω ζήσει. Είπαν πράγματα που ήταν απολύτως αναληθή», δήλωσε.

Η δίκη κράτησε δύο εβδομάδες και περιελάμβαναν πολλές καταθέσεις, πέρα από εκείνες των δύο εμπλεκομένων. Μεταξύ αυτών, ήταν και του Craig Ramon, που εμφανίστηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος.

Ο Ramon, μέλος ομαδικής συνομιλίας για το σκι στην οποία συμμετέχει ο Sanderson, κατέθεσε ότι είδε σκιέρ να πέφτει πάνω στην πλάτη του τελευταίου. Από την πλευρά της, η Paltrow περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ο Sanderson ήταν εκείνος που έπεσε πάνω της.