UPDATE #NOW

Empowering Women by JennyGr: Το all day workshop γυναικείας ενδυνάμωσης επιστρέφει, στην πιο green εκδοχή του - Κλείσε τη θέση σου


JTeam

27 Απριλίου 2023

Empowering Women by JennyGr: Το all day workshop γυναικείας ενδυνάμωσης επιστρέφει, στην πιο green εκδοχή του - Κλείσε τη θέση σου
7 Μαΐου, 10:00 - 17:00 @ Anassa City Events

Στις 7 Μαΐου, από τις 10:00 ως τις 17:00, θα αφιερώσουμε στον εαυτό μας τον χρόνο και την προσοχή που του αξίζει. Προσωπικές ιστορίες, βήματα για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, τρόποι για να αναδείξουμε τις καλύτερες και δυνατότερες πτυχές του εαυτού μας, πρακτικά ζητήματα σε καθημερινές αναζητήσεις, συμβουλές για να εξελιχθούμε «μέσα» και «έξω» - όλα θα μας περιμένουν στο Anassa City Events.

Πρόγραμμα:

9:30 –10:30 / registration

10:00 –11:30 / Yoga Time με τον Αντώνη Φραγκάκη

11:40 – 12:20 / «Τhe Power of Care» από την Kérastase με τον Σταμάτη Καραϊσκο, Hair Expert, Kαλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος & Ιδιοκτήτης του Sadhu Hair & την Τόνια Σωτηροπούλου

12:25 – 13:00 / «Πώς να απολαμβάνουμε βαθύτερα την σεξουαλική μας ζωή» από την Sexual Wellness Educator, Χρύσαλη Γεωργίου του we.free.project

13:05 –13:25 / Πώς η αναπαραγωγική ιατρική βοηθά τις γυναίκες να ενδυναμώσουν και να στηρίξουν τα «θέλω» και τα πιστεύω τους από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωσταρά

13:30 – 14:15 / lunch break

14:15 – 14:45 / Inspirational fashion stories by answear.gr με την Πέτρα Καλαμπόκα

14:45 –15:15 / book time με την Μαρία Παναγοπούλου από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

15:20 –15:40 / Zero Food Waste Guide με την Κατερίνα Νανοπούλου aka bubbles & avocados

15:50 –16:30 / Σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών με την Patty Petropoulou

Η μέρα θα ξεκινήσει με ένα ξεχωριστό μάθημα yoga, ειδικά διαμορφωμένο αποκλειστικά για εμάς, από τον Αντώνη Φραγκάκη.

Έπειτα, στο workshop της Kérastase ο hair expert Σταμάτης Καραΐσκος μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου, θα μιλήσουν για την αυτοφροντίδα, την περιποίηση των μαλλιών και τον ρόλο του επαγγελματία κομμωτή για την αυτοπεποίθηση μιας σύγχρονης γυναίκας!

Μέσα από το workshop της Sexual Wellness Educator Χρύσαλης Γεωργίου, του we.free.project, θα γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας και θα απενοχοποιήσουμε τη σεξουαλικότητά μας.

Στη συνέχεια, ο δρ Κωνσταντίνος Κωσταράς, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Ιδρυτικό μέλος του Institute of Life ΙΑΣΩ, θα μας πει όσα θέλουμε (και πρέπει) να γνωρίζουμε για την αναπαραγωγική ιατρική και πώς αυτή μπορεί να ενδυναμώσει, να υποστηρίξει και να υλοποιήσει τα «θέλω» και τα «πιστεύω» της σύγχρονης γυναίκας.

Μετά το lunch break, θα παρακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερο fashion workshop με την Answear. Έχοντας χορτάσει από μόδα και φαγητό, θα προχωρήσουμε στο κομμάτι «βιβλίο».

Έπειτα, η Μαρία Παναγοπούλου με αφορμή την έκδοση του νέου της έργου, «Οι γυναίκες δεν κλαίνε» από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, θα μιλήσει για το stalking και άλλες ιστορίες ενδυνάμωσης.

Στη συνέχεια θα μάθουμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε τα γεύματα και τα ψώνια της εβδομάδας ώστε να κάνουμε οικονομία στην τσέπη μας και πώς να μειώσουμε το food waste και να κάνουμε δημιουργικές συνταγές. Τις απαντήσεις θα μας δώσει η Κατερίνα Νανοπούλου.

Τo workshop θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Με εργαλείο την σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών, η Πάττυ Πετροπούλου με Live Djing θα μας καθοδηγήσει να «σκανάρουμε» το σώμα και το συναίσθημά μας, να εκφράσουμε ό,τι ανακαλύψουμε, να αποδεσμευτούμε από ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή μας, να αισθανθούμε ανάλαφρες και να νιώσουμε την ηρεμία που φέρνει η αυτοαποδοχή και η γνώση του ότι δεν είμαστε μόνες.

Παράλληλα η εταιρία Symbeeosis θα προσφέρει στο κοινό βιολογικά βότανα, τσάι του βουνού και μέλι με ενισχυμένα δραστικά εκχυλίσματα και θα δώσει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες να γνωρίσουν από κοντά ένα brand που στηρίζει το ευ ζην, και ασπάζεται τη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία εκφράζοντας έμπρακτα πως η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση είναι το μέλλον.

H KENTIA συνώνυμο του design, της καινοτομίας και της προσιτής ποιότητας, εξελίσσεται διαρκώς έχοντας ως βασική προτεραιότητα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Γιατί το ΚΕ της ζωής μας δεν αφορά μόνο το σπίτι μας. Αφορά το ευρύτερο και μεγαλύτερο σπίτι όλων που είναι ο κόσμος που ζούμε εμείς και που θα ζήσουν τα παιδιά μας. Η ΚΕΝΤΙΑ θα έχει παρουσία στον χώρο με τα μοναδικά προϊόντα της και τις νέες Zero Waste συσκευασίες που είναι 100% ανακυκλώσιμες και 100% επαναχρησιμοποιούμενες!

ΚΕΝΤΙΑ. Το ΚΕ της ζωής σου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner ειδικοί παιδαγωγοί θα ταξιδέψουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο. με την υποστήριξη των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Έφτασε η στιγμή να αφιερώσουμε μία ημέρα στον εαυτό μας, λοιπόν, με πλούσια δώρα και εκπλήξεις που θα μας συναρπάσουν.

INFO:

Κυριακή 7 Μαΐου, 10:00 - 17:00

• TICKETS*

12€ για φυσική παρουσία (συμπεριλαμβάνεται coffee break, lunch break, συμμετοχή σε διαγωνισμούς)

• Παιδιά ΔΩΡΕΑΝ

*Προτείνεται για παιδιά άνω των 4 ετών που θα μπορούν να συμμετέχουν. Δεν θα υπάρχει φύλαξη για παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Anassa City Events - Λεωφ. Παναγιώτη Κανελλοπούλου 4, 11527, Αθήνα

Οδηγίες Πρόσβασης

Από την Λεωφόρο Κανελλοπούλου (και από τις 2 κατευθύνσεις) στρίβετε στο φανάρι για το "Badminton Theater” και έπειτα ακολουθείτε τις ταμπέλες για “ANASSA City Events”

Είσοδος θα υπάρχει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε να παρακολουθήσετε και μεμονωμένα τα workshops που σας ενδιαφέρουν με το ίδιο εισιτήριο.

#EmpoweringWomenbyJennygr

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ.

Jenny.Gr
-->