UPDATE #NOW

Ο Tom Hiddleston στην Ελλάδα: Ο «Loki» πήγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο


JTeam

28 Απριλίου 2023

Ο Tom Hiddleston στην Ελλάδα: Ο «Loki» πήγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο
Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood βρέθηκε σε ψαροταβέρνα του Ναυπλίου και απόλαυσε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς της γενιάς του, απογειώνοντας την υποκριτική του καριέρα μέσα από τον ρόλο του «Loki» στην ταινία «Thor» του 2011. Ο Hiddleston ενσάρκωσε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα 7 ακόμη φορές από το 2012 μέχρι το 2021, ενώ σήμερα ετοιμάζεται να επαναλάβει το ρόλο του στην δεύτερη σεζόν της ομώνυμης σειράς «Loki», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, πραγματοποίησε και μια επίσκεψη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, εκεί όπου απόλαυσε ψαροταβέρνες της περιοχής και φωτογραφήθηκε με το προσωπικό.

«Ο Tom Hiddleston , γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία έγινε μόλις πριν από μερικές ώρες και έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Jenny.Gr


Ο διάσημος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραγωγές όπως η «The Night Manager», το «Only Lovers Left Alive», το «War Horse» και άλλες. Μια από τις πρώτες ερμηνείες του Hiddleston ήταν σε παραγωγές αρχαίων ελληνικών έργων του Cambridge University. Συγκεκριμένα υποδύθηκε τον Ορέστη στην τραγωδία «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, όπου ερμήνευσε τον ρόλο του στα αρχαία ελληνικά.