UPDATE #NOW

Empowering Women by JennyGr: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο workshop αφιερωμένο στη γυναίκα


JTeam

8 Μαΐου 2023

Empowering Women by JennyGr: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο workshop αφιερωμένο στη γυναίκα
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Μια μέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες ιστορίες, συζητήσεις, γνωριμίες και πολλή έμπνευση

Την Κυριακή 7 Μαΐου, στο Anassa City Events, ολοκληρώθηκε το δεύτερο all day workshop αφιερωμένο στη γυναίκα, Empowering Women by JennyGr. Προσωπικές ιστορίες, βήματα για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, τρόποι για την ανάδειξη των καλύτερων και δυνατότερων πτυχών του εαυτού, πρακτικά ζητήματα σε καθημερινές αναζητήσεις, συμβουλές για εξέλιξη τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά - όλα αυτά, και πολλά περισσότερα, παρουσιάστηκαν από τις 10:00 έως τις 17:00.

Η μέρα ξεκίνησε με μάθημα γιόγκα από τον Αντώνη Φραγκάκη, αποκλειστικά διαμορφωμένο για τις συμμετέχουσες.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολούθησε το workshop The Power of Care από την Kérastase, στο οποίο ο hair expert, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Franchise Eλλάδας και ιδιοκτήτης του Sadu Hair, Σταμάτης Καραΐσκος, μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου μίλησαν όχι απλώς για την περιποίηση των μαλλιών, αλλά και για την αυτοφροντίδα, και τον ρόλο του επαγγελματία κομμωτή για την αυτοπεποίθηση μιας σύγχρονης γυναίκας.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Στη συνέχεια, η Sexual Wellness Educator και ιδρύτρια του we.free.project, Χρύσαλη Γεωργίου, έδωσε συμβουλές για την πραγματική σύνδεση της γυναίκας με το σώμα της, την απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας και την πραγματική απόλαυση.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Αμέσως μετά, ο δρ Κωνσταντίνος Κωσταράς, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Ιδρυτικό μέλος του Institute of Life ΙΑΣΩ, είπε όσα θέλει (και πρέπει) να γνωρίζει η σύγχρονη γυναίκα για την αναπαραγωγική ιατρική και εξήγησε πώς αυτή μπορεί να ενδυναμώσει, να υποστηρίξει και να υλοποιήσει τα «θέλω» και τα «πιστεύω» της.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Μετά το lunch break, η Πέτρα Καλαμπόκα μοιράστηκε την ιστορία της και, με τη fashion editor του JennyGr, Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό fashion workshop με την answear.gr.

Jenny.Gr
Τζίνα Σκανδάμη

Προχωρώντας στο κομμάτι «βιβλίο», η Μαρία Παναγοπούλου, με αφορμή την έκδοση του νέου της έργου, «Οι γυναίκες δεν κλαίνε» από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μίλησε για το stalking και άλλες ιστορίες ενδυνάμωσης.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Η Κατερίνα Νανόπουλου, aka Bubbles and Avocados, έδωσε έναν βασικό οδηγό για τον περιορισμό του food waste. Δίνοντας συμβουλές για οργάνωση της εβδομάδας και δημιουργικές συνταγές, εξήγησε πώς η εξοικονόμηση χρημάτων και η μείωση της σπατάλης τροφίμων, είναι παραπάνω από εφικτές.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

To workshop έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Με εργαλείο τη σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών, η Πάττυ Πετροπούλου με Live Djing έδειξε στις συμμετέχουσες πώς να «σκανάρουν» το σώμα και το συναίσθημά τους, για να εκφράσουν ό,τι ανακαλύπτουν, να αποδεσμευτούν από ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή τους, να αισθανθούν ανάλαφρες και να νιώσουν την ηρεμία που φέρνει η αυτοαποδοχή και η γνώση του ότι δεν είναι μόνες.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner ειδικοί παιδαγωγοί ταξίδεψαν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο, με την υποστήριξη των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Όσο συνέβαιναν τα παραπάνω, η εταιρεία Symbeeosis πρόσφερε βιολογικά βότανα, τσάι του βουνού και μέλι με ενισχυμένα δραστικά εκχυλίσματα και έδωσε στις συμμετέχουσες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ένα brand που στηρίζει το ευ ζην, και ασπάζεται τη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία εκφράζοντας έμπρακτα πως η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση είναι το μέλλον.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Η ΚΕΝΤΙΑ, συνώνυμο του design, της καινοτομίας και της προσιτής ποιότητας, είχε επίσης παρουσία στον χώρο, με τα μοναδικά προϊόντα της και τις νέες Zero Waste συσκευασίες που είναι 100% ανακυκλώσιμες και 100% επαναχρησιμοποιούμενες. Γιατί το ΚΕ της ζωής μας δεν αφορά μόνο το σπίτι μας. Αφορά το ευρύτερο και μεγαλύτερο σπίτι όλων που είναι ο κόσμος που ζούμε εμείς και που θα ζήσουν τα παιδιά μας.

Jenny.Gr
photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Κι επειδή η αυτοφροντίδα είναι άρρητκα συνδεδεμένη με τη φροντίδα της επιδερμίδα μας, η Medisei, με τη σειρά Time Eraser, πρόσφερε τα απαραίτητα εργαλεία όχι για προστασία από τον χρόνο, καθώς δεν είναι εχθρός καμίας γυναίκας, αλλά για τη συμφιλίωση μαζί του.

Jenny.Gr

Δείτε μερικές από τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο 2ο Empowering Women by JennyGr, στην παρακάτω gallery: