UPDATE #NOW

JLo & Ben Affleck: Η νέα πολυτελής έπαυλη αξίας $60 εκατ. με τα 24 μπάνια και δικό της κομμωτήριο


JTeam

1 Ιουνίου 2023

JLo & Ben Affleck: Η νέα πολυτελής έπαυλη αξίας $60 εκατ. με τα 24 μπάνια και δικό της κομμωτήριο
Splash News
Η έπαυλη διαθέτει επίσης πλήρες γυμναστήριο, κομμωτήριο, γήπεδα μπάσκετ, μπαρ, 15 τζάκια, και άλλα

Το διάσημο (και αγαπημένο) ζευγάρι, εδώ και ένα χρόνο περίπου έψαχνε το σπίτι όπου θα κάνουν μαζί τη νέα αρχή, ως παντρεμένοι πλέον στο Μπέβερλι Χιλς. Όπως φαίνεται τα κατάφεραν και βρήκαν το «σπίτι» που καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες τους, και που κόστισε 60,85 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για μια έπαυλη, η οποία σύμφωνα με το ΤΜΖ, έχει έκταση 4,2 στρεμμάτων, και βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2018 για 135 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η τιμή αυτή μειώθηκε σχεδόν στο μισό όταν επαναπροσδιορίστηκε φέτος.

Το κτήμα αναφέρεται και ως «Wallingford», ενώ διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, γκαράζ 12 αυτοκινήτων, αλλά και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα. Μεταξύ άλλων, το νέο σπίτι της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, διαθέτει ένα «μοναδικού είδους» αθλητικό συγκρότημα με πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ, pickleball και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Υπάρχει ρετιρέ με μπαρ και θέα στο Los Angeles, καθώς και ειδικά συγκροτήματα για τη ασφάλεια και τη φρουρά του σπιτιού.

Πέρα από το μπαρ και το sports lounge, διαθέτει επίσης πλήρες κομμωτήριο και nail salon, home cinema, κελάρι κρασιών, καθώς και δωμάτια σάουνας και μασάζ. Φυσικά από την έπαυλη δεν θα μπορούσε να λείπει και μια μεγάλη πισίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού, με υδρομασάζ και τζακούζι.

Jenny.Gr
Splash News


Τέλος να σημειωθεί πως ο Brett Lawyer, ο οποίος ανέλαβε την εύρεση έπαυλης για το ζευγάρι, έχει συνεργαστεί και με άλλους celebrities, όπως Katy Perry και Madonna.