UPDATE #NOW

Καλημέρα, 2004: Το iconic ροζ Motorola Razr επιστρέφει και είμαστε εδώ για αυτό


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Καλημέρα, 2004: Το iconic ροζ Motorola Razr επιστρέφει και είμαστε εδώ για αυτό
Ετοιμάσου να ζήσεις το Y2K όνειρο

Το 2004 ήταν μία σημαντική χρονιά. Ο Σάκης πήγε Eurovision, η εθνική Ελλάδος κέρδισε το Euro, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα και δεν υπήρχε σπίτι που να σέβεται τον εαυτό του, χωρίς τουλάχιστον τέσσερις Φοίβους και Αθηνές. Υπήρχε κάτι ακόμη, ωστόσο, που στιγμάτισε τόσο εκείνο το έτος, όσο και τα επόμενα 2 που ακολούθησαν: Το Motorola Razr. Ξέρεις, εκείνο το θεόλεπτο ροζ κινητό που είχαν όλα τα κουλ κορίτσια του σχολείου (και όχι μόνο), και οι φασαίοι της εποχής γέμιζαν με αυτοκόλλητα.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και ακόμη συζητάμε για εκείνο το iconic τηλέφωνο. Τώρα που επιστρέφει, λοιπόν, λίγο πιο εξελιγμένο, ετοιμαζόμαστε για πάρτι, ακούγοντας Avril Lavigne, Black Eyed Peas και Pussycat Dolls στις μεγάλες δόξες τους.

Σε λίγο καιρό, θα μπορέσουμε να ζήσουμε το Y2K dream με οθόνη αφής και τέλεια κάμερα. Το Motorola Razr+, όπως είναι το νέο όνομα, μπορεί να είναι flip phone, αλλά η μπροστινή του κάμερα είναι εξωτερική, ώστε να βγάζεις σέλφι χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις την οθόνη. Επίσης, σε βοηθά να τη στηρίξεις, ώστε να μη χρειάζεσαι καν τρίποδο. Και, φυσικά, έχει παιχνίδια.

Μπορείς να κάνεις προπαραγγελία από τις 16 Ιουνίου μέσω του site της Motorola. Βάλε υπενθύμιση στο iPhone σου κι ετοιμάσου να πάρεις τον αντικαταστάτη του – οι τιμές τους δεν θα διαφέρουν και τόσο.

TAGS