UPDATE #NOW

Hautes Grecians 2023: Ένα ταξίδι «Από το Σκοτάδι στο Φως», στην Ελευσίνα


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Hautes Grecians 2023: Ένα ταξίδι «Από το Σκοτάδι στο Φως», στην Ελευσίνα
Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19.00, το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians επιστρέφει, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επιστρέφει για το 5ο edition του, στην πιο ιδιαίτερη θεματική του μέχρι σήμερα. Η Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, γίνεται το σκηνικό του HG23 και μαζί, αφηγούνται μια ιστορία αναγέννησης.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19.00, σας περιμένουμε στο φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στo Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Η ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και η ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης, έρχονται να συμπληρώσουν και να υπερθεματίσουν τον πυρήνα του Hautes Grecians: τον συγκερασμό τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες που χαρτογραφούν το δικό τους πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Η Ελευσίνα ως ανθώνας, ένας κήπος από πράξεις και ιδέες, υποδέχεται το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του HG και τη δυναμική ομάδα σχεδιαστών του, παλιών και νέων, για να δημιουργήσουν μαζί αυτόν τον Ιούνιο έναν νέο, σύγχρονο μύθο.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας:
Catwalk:

  • Dimitris Petrou/ panarmonia
  • 240791ek x Apiliotis,
  • Sotiris Georgiou / guest Stelios Katopodis

Hellenic Fashion Association: Orsalia Parthenis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Maison Faliakos, Liana Camba, Chara Lebessi, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Yiorgos Eleftheriades, Angelos Bratis, Makis Tselios, Dimitris Petrou, Sotiris Georgiou

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό live performance από την PanArmonia.

Σας προσκαλούμε να το βιώσετε από κοντά, μαζί μας.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)
  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Με την στήριξη του Δήμου Ελευσίνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

Sponsors: MAC, L'Oréal Professionnel, Perrier® , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Freixenet, Caduceus, KRS Group

MAC COSMETICS

Με αμέτρητα shows ανά τον κόσμο, η MAC Cosmetics γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο beauty brand να δημιουργεί τις τάσεις στο μακιγιάζ για όλες τις επερχόμενες σεζόν, καθώς και με ποιον τρόπο να αναδεικνύει κάθε fashion look.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η MAC Cosmetics έχει πάντα σημαντική παρουσία στα κορυφαία fashion events παγκοσμίως, έχοντας την επιμέλεια των make up looks των σπουδαιότερων fashion designers.

Έτσι και στο φετινό Hautes Grecians, το μακιγιάζ των μοντέλων αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά η ΜAC Cosmetics, το brand που θα φέρει όλες τις νέες hot τάσεις στο catwalk. H MAC Cosmetics θα βρίσκεται στα backstage του Hautes Grecians 2023 και θα δημιουργήσει μοναδικά makeup looks που θα απογειώσουν τις collections των σχεδιαστών.

L’ OREAL PROFESSIONNEL

Η L’Oréal Professionnel θα βρεθεί και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Hautes Grecians με την ομάδα των κορυφαίων hair experts της.

Η αγαπημένη επαγγελματική μάρκα, ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων fashion designers δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά hair looks.

Η L’Oréal Professionnel, ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών και δημιουργός των διεθνών hair trends συμβάλλει με την καλλιτεχνική της ταυτότητα στο υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που θα δούμε στο catwalk της φετινής γιορτής της μόδας, σε συνεργασία με τις κορυφαίες κομμωτικές ομάδες Angelopoulos Hair Company, Hairway, MS Andronis, Mod’s Hair, L’Oréal Pro artists x Stavros Liaros που θα επιμεληθούν τα υπέροχα χτενίσματα του catwalk.

PERRIER®

Το Perrier®, το sparkling φυσικό μεταλλικό νερό με καταγωγή από το Verzege της Nότιας Γαλλίας, αγαπάει το στιλ, την τέχνη, τη δυναμικότητα αλλά και την εκκεντρικότητα.
Κομψό, αστραφτερό και αναζωογονητικό, με το μοναδικό του μείγμα χαρακτηριστικών φυσαλίδων και ισορροπημένης περιεκτικότητας σε μεταλλικά στοιχεία, το Perrier® είναι γνωστό παγκοσμίως.

Στο Hautes Grecians 2023, το Perrier® με την πρωτότυπη, μοναδική σύστασή του θα υποδεχθεί τους καλεσμένους με ένα welcome drink, το ξεχωριστό mocktail «Tiki Sheltzer» κατευθείαν από τον κατάλογο του μπαρ Baba Αu Rum, που βρίσκεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ στον κόσμου.

FREIXENET

Και η βραδιά δεν τελειώνει εδώ. Μετά το τέλος του catwalk, στο after party, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν αφρώδεις οίνους (Cava) του Ισπανικού Οίκου Freixenet, Freixenet Ice Cuvee και Freixenet Ice Cuvee Rose.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, υποστηρίζουν έμπρακτα τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Ηautes Grecians, που φέτος θα διαθέσει όλα του τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά» και το ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού).