UPDATE #NOW

Paul McCartney: Κυκλοφόρησε νέο βιβλίο με φωτογραφίες των Beatles που δεν έχουμε ξαναδεί


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Paul McCartney: Κυκλοφόρησε νέο βιβλίο με φωτογραφίες των Beatles που δεν έχουμε ξαναδεί
Στο νέο βιβλίο του θρυλικού «σκαθαριού» με τίτλο ««1964: Eyes of the Storm» περιλαμβάνεται ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος προσωπικό του φωτογραφικό υλικό από την περίοδο που οι Beatles γνώρισαν την παγκόσμια αποθέωση.

Οι αρχές των ’60s χαρακτηρίζονται ως μια εκρηκτική περίοδος για τους Beatles. Ήταν τότε που η φήμη του συγκροτήματος απογειώθηκε με επιτυχίες όπως το «Please Please Me», «From Me to You» και «She Loves You». Αυτές τις στιγμές, που έμελλε να αλλάξουν την ιστορία της μουσικής για πάντα, είχε αποφασίσει τότε ο Paul McCartney να απαθανατίσει με την 35mm φωτογραφική του μηχανή.

Αυτό το μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνεται στο «1964: Eyes of the Storm», το νέο βιβλίο του θρυλικού σκαθαριού σε συνεργασία με την ιστορικό Jill Lepore. Πρόκειται για περισσότερες από 274 φωτογραφίες από την περίοδο 1963-1964, όταν και οι Beatles κέρδισαν τεράστια διεθνή αναγνώριση με συναυλίες σε Λίβερπουλ, Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Ουάσιγκτον και τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr