UPDATE #NOW

Πλέον μπορείς να μπεις στην ντουλάπα της Carrie Bradshaw χάρη στο «Sex and the City Experience»


Τόνια Τζάφερη

10 Ιουνίου 2023

Πλέον μπορείς να μπεις στην ντουλάπα της Carrie Bradshaw χάρη στο «Sex and the City Experience»
@justlikethatmax
H παραγωγή γιορτάζει τα 25 χρόνια του franchise με τον καλύτερο τρόπο

Η παραγωγή του «And Just Like That» δεν θελει να αφηνει παραπονεμένο το φανατικό κοινό του, και έτσι αποφασίζει να γιορτάσει τα 25 του χρόνια, με τον καλύτερο τρόπο. Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να βρεθεί έστω και για λίγο στην υπέροχη και πολυτελής ντουλάπα της iconic Carrie Bradshaw;

Πλέον όλες μπορούν, αρκεί να επισκεφθούν την οδό Broadway 477 στη Νέα Υόρκη και να κλείσουν την θέση τους.

Όσο ονειρεμένο και αν ακούγεται αυτό, κι’ όμως είναι πραγματικότητα. Η εταιρεία παραγωγής Max ανακοίνωσε την έναρξη του «And Just Like That...It's Been 25 Years, a Sex and the City Experience», μια γιορτή που τιμά την 25η επέτειο του επιτυχημένου τηλεοπτικού franchise αλλά και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «And Just Like That». Η εκδήλωση μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου.

Το «Sex and the City Experience» πραγματοποιείται όπως αναφέραμε, στην οδό Broadway 477 στη Νέα Υόρκη και καλεί τους φανς της σειράς να ζήσουν σαν την τηλεοπτική και θρυλική Carrie Bradshaw, την οποία υποδύεται η Sarah Jessica Parker.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους θαυμαστές στον ζωντανό και εμβληματικό κόσμο της Carrie, της Μiranda, της Charlotte και της Samantha για να γιορτάσουμε 25 χρόνια αγάπης και φιλίας με την απόλυτη εμπειρία των φανς του «Sex and the City» στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Pia Barlow, εκτελεστική αντιπρόεδρος, στο Max.

«Αυτή η εμπειρία θα προσφέρει ένα αξέχαστο ταξίδι στις πιο ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές της τηλεοπτικής σειράς αλλά θα χαρίσει και αποκλειστικές ματιές στο συναρπαστικό μέλλον του franchise. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν την ειδική περίσταση με το παθιασμένο και αφοσιωμένο κοινό μας» πρόσθεσε για την νέα εμπειρία που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι θαυμαστές.

Πέρα από την ντουλάπα και το σπίτι, το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί και στα σοκάκια της σειράς. Θα μπορεί επίσης να φωτογραφηθεί μπροστά από το το διάσημο υπολογιστή της Carrie, αλλά και να δει από κοντά τους χώρους που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Τέλος να σημειωθεί, πως στο «Sex and the City Expperience» οι φανς θα μπορούν να εξερευνήσουν την ιστορία της μόδας με τσάντες, ρούχα και γόβες που επιμελήθηκαν οι σχεδιαστές Molly Rogers και Danny Santiago, θα μπορούν να αφήσουν τα μηνύματά τους σε έναν διαδραστικό τοίχο Post-It και να κάνουν βόλτα στο μπαρ για ένα cosmopolitan.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αλλά τηρείται σειρά προτεραιότητας, ενώ παρόμοιες δράσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε Βρετανία, τις Φιλιππίνες, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Αργεντινή και την Αυστραλία.