UPDATE #NOW

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια - Τα σενάρια που εξετάζονται


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια - Τα σενάρια που εξετάζονται
Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας από την Πολωνία, είναι ο 32χρονος συλληφθέντας με τις Αρχές να συνδέουν τα ευρήματα που σχετίζονται με το έγκλημα

Στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στη Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από εθελοντές κατά τη διάρκεια ερευνών στη περιοχή Αλυκές που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο πιο μακριά από το σπίτι του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της καθώς ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως αν και ήταν η 27χρονη σε κατάσταση μέθης την οδήγησε στο σπίτι του όπου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τον θάνατο της 27χρονης

Επιπροσθέτως ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας της είναι η 27χρονη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου να πάλεψε μαζί του για να του ξεφύγει και εκείνος να την σκότωσε. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σήμερα όταν ενημερωθεί ότι η κοπέλα είναι νεκρή ενώπιον των δικαστικών αρχών να ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Κατά την πρώτη εξέταση της διαπιστώθηκε πως έφερε σημάδια στο λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό ενώ στο «μικροσκόπιο» έχει μπει ένα σεντόνι που εντοπίστηκε στο χώρο όπου ήταν το πτώμα και εξετάζεται εάν προέρχεται από το σπίτι του 32χρονου. Η σορός ήταν χωρίς ρούχα μέσα σε σακούλα και από πάνω είχε κλαδιά ενώ βρέθηκε πίσω από θάμνους. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι η δολοφονία να έγινε σε άλλο σημείο και ο δράστης ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργού να τη μετέφερε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Υπενθυμίζεται πως σε άλλο σημείο είχε βρεθεί το Σάββατο το κινητό τηλέφωνο της χωρίς την κάρτα sim, μια ακόμη ένδειξη πως η άτυχη κοπέλα είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr