UPDATE #NOW

Τουρκία: 25χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της στη μέση του δρόμου


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Τουρκία: 25χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της στη μέση του δρόμου
Η τραγωδία συνέβη αμέσως μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης για την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού τους μετά το διαζύγιο

Στο Gaziantep της Τουρκίας, η δολοφονία μιας 25χρονης και του 47χρονου πατέρα της, που πυροβόλησε με καλάσνικοφ ένας 25χρονος στη μέση του δρόμου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Mertcan Köse, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του, στη συνοικία Atakent, αφού πρώτα ακολούθησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης για την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού τους μετά το διαζύγιο.

Σε σχετικό video που κυκλοφόρησε, ο δράστης αφού τους αναγκάζει να σταματήσουν το όχημα, στη συνέχεια πυροβολεί με καλάσνικοφ αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα φαίνεται να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του και να παλεύει με τον πατέρα της, ο οποίος προσπαθεί να του πάρει από τα χέρια το όπλο που κρατούσε. Στη συνέχεια, ο 25χρονος στρέφει το όπλο στον πρώην πεθερό του ενώ σκοτώνει και την πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας προς το αμάξι.

Στη συνέχεια ο δράστης φαίνεται να κινείται ξανά προς το αυτοκίνητο και να πυροβολεί εκ νέου την 25χρονη γυναίκα. Μετά το τραγικό συμβάν, ο 25χρονος δράστης διέφυγε αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα αφού εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.