UPDATE #NOW

Τα κόλπα για να σταματήσει, επιτέλους, να κοπανάει η πόρτα του σπιτιού σου


Έλενα Κρητικού

29 Ιουνίου 2023

Τα κόλπα για να σταματήσει, επιτέλους, να κοπανάει η πόρτα του σπιτιού σου
pexels
Αν νομίζεις ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα χωρίς καμία επιτυχία, ίσως έχεις παραλείψει τα δύο παρακάτω hacks που προτείνει το TikTok

Υποψιαζόμαστε ότι αν υπάρχει ένας λόγος, για τον οποίο οι ειδικοί συμβουλεύουν να κοιμόμαστε με ανοιχτή την πόρτα του δωματίου, αυτός είναι για να μην χτυπάει μες στα αυτιά μας όλο το βράδυ. Εντάξει, δεν το συνιστούν γι' αυτό αλλά θα μπορούσε, καθώς δεν υπάρχει (ίσως) πιο ενοχλητικός θόρυβος από εκείνον της πόρτας, όσο προσπαθούμε να κοιμηθούμε, να διαβάσουμε, να κάνουμε ένα online meeting, ή να χαλαρώσουμε, τελοσπάντων.

Αν έχεις δοκιμάσεις όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους για να κάνεις τις πόρτες των δωματίων μες στο σπίτι σου, να μην ξανακοπανήσουν με τέτοια δύναμη, μάλλον αγνοείς τα μυστικά των TikTokers. Το πρώτο κόλπο που θα πιάσει με επιτυχία είναι να βάλεις τέλος στον ενοχλητικό και εκκωφαντικό θόρυβο της πόρτας μόνο με ένα λαστιχάκι. Ναι, καλά διάβασες!

Τι ακριβώς εννοούμε με αυτό; Ότι μπορείς να αξιοποιήσεις ένα από αυτά που βρίσκονται καταχωνιασμένα στα ντουλάπια και τα συρτάρια, τοποθετώντας το στο σημείο ακριβώς που κλείνει η πόρτα.

Στα εξηγεί καλύτερα η @lorafied, η οποία σε συμβουλεύει να το κρεμάσεις από το ένα πόμολο στο άλλο, δημιουργώντας στη μέση ουσιαστικά, ένα X. Αν το κάνεις σωστά, θα ακούς λιγότερους θορύβους και θα ζεις πιο ήρεμα μες στο σπίτι.

Jenny.Gr

Αν θες να έχεις εναλλακτική, δοκίμασε να τοποθετήσεις στην πόρτα, μακαρόνι κολύμβησης αφού πρώτα το κόψεις ώστε να εφάπτεται. Η συμβουλή έρχεται από την @takeitfromnicole και είναι εγγυημένη.

Αυτό το κόλπο είναι η ιδανική λύση αν έχεις παιδιά που λατρεύουν την κολύμβηση. Με τον πιο φθηνό τρόπο θα έχεις λοιπόν γλιτώσει από την ηχορρύπανση που δημιουργείται στο σπίτι σου από μία και μόνο πόρτα.