UPDATE #NOW

Τώρα, μελλόνυμφα ζευγάρια προσλαμβάνουν TikTokers για να κάνουν πιο fun τον γάμο τους


Τόνια Τζάφερη

4 Ιουλίου 2023

Τώρα, μελλόνυμφα ζευγάρια προσλαμβάνουν TikTokers για να κάνουν πιο fun τον γάμο τους
@sophiealexandriaphoto / instagram
Τέλος εποχής για τις βαρετές εικόνες και τα βαρετά βίντεο γάμων - Τι νέο έρχεται

Όχι ότι θέλουμε να σου βάλουμε ιδέες, αλλά αν τυχόν αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις το επόμενο καλοκαίρι ή και αυτό ακόμη (προλαβαίνεις), σου έχουμε την απάντηση. Η τάση έχει αρχίσει ήδη να κάνει μεγάλη αίσθηση, με όλο και περισσότερα ζευγάρια να επιθυμούν αυτά τα χαριτωμένα και αστεία reels από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Και για να το έχουν αυτό, στρέφονται προς TikTokers, δηλαδή σε άτομα που δημιουργούν περιεχόμενο στο TikTok, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πιο τέλειο και σύντομο βίντεο του γάμου τους.


Στην Σκωτία μάλιστα, κάποιοι το έχουν πάει και σε επόμενο level, ενώ όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο trend είναι μόνο η αρχή. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ομάδες και γραφεία, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά γι' αυτόν τον σκοπό. Τα ζευγάρια, απευθύνονται στους creators αυτούς, προκειμένου να βρεθούν στον γάμο τους και να βγάλουν όλα εκείνα τα υπέροχα στιγμιότυπα που θα θέλουν να θυμούνται. Πέρα από φωτογράφο δηλαδή, ο οποίος εξασφαλίζει εικόνες και βίντεο, έχουμε και τους TikTokers, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δημιουργία χαριτωμένων, πρωτότυπων και διασκεδαστικών reels που κατακλύζουν στη συνέχεια το TikTok και άλλα social media.

Jenny.Gr
@sophiealexandriaphoto / instagram


Mια από αυτές τις εταιρείες παραγωγής περιεχομένου είναι και η «Social Brides Club». Στο σημείο αυτό, άφησε με να σου πω, πως πέρα από πρωτοπόρα και δημιουργική εταιρεία, είναι και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από την Lauren Bunnage, η οποία πλέον έχει αποκτήσει μια ολόκληρη ομάδα από δημιουργούς περιεχομένου στο TikTok, που αναλαμβάνουν καλύψεις γάμων.


Πέρα από τις εικόνες και την καταγραφή στιγμών, αναλαμβάνουν και την επεξεργασία του βίντεο. Θα διαλέξουν δηλαδή τις κυριότερες στιγμές, θα προσθέσουν την κατάλληλη μουσική και αισθητική, και θα φτιάξουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. «Είναι πραγματικά όμορφο να βρίσκεσαι δίπλα σε ζευγάρια, σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Είναι μια ημέρα που θα θυμούνται για πάντα, γι΄αυτό και εμείς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πέρα από τον γάμο, μέσα από τα reels που φτιάχνουμε, βγάζουμε και την πιο καλλιτεχνική μας πλευρά», δηλώνει σχετικά με την εταιρεία της, η Lauren.

Η ομάδα της, αποτελείται από άτομα ηλικίας 25 έως και 35 ετών, ενώ οι τιμές έχουν ως εξής:
Για 4 reels και 4 ώρες παραμονής στον γάμο για κάλυψη, το πακέτο είναι στις £475. Ενώ για 8 reels και 10 ώρες κάλυψης, η τιμή φτάνει τις 800 λίρες.