UPDATE #NOW

Napoleon: O Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέων Βοναπάρτης και το πρώτο trailer είναι εδώ


Στεφανία Παπαδημητρίου

10 Ιουλίου 2023

Napoleon: O Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέων Βοναπάρτης και το πρώτο trailer είναι εδώ
Τι γίνεται όταν ο Χοακίν Φίνιξ και ο Ρίντλεϊ Σκοτ συναντιουνται για δουλειά; Μία ταινία που δεν χάνει

Τι γίνεται όταν ο Χοακίν Φίνιξ και ο Ρίντλεϊ Σκοτ συναντιουνται για δουλειά; Το είδαμε μία φορά στο Gladiator, θα το δούμε τώρα, σε μία ακόμη ταινία, το Napoleon (Ναπολέων).

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Σε σκηνοθεσία του Σκοτ και σενάριο του Ντέιβιντ Σάρπα, και πρωταγωνιστή τον Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, ξέρεις ότι πρόκειται για παραγωγή που δεν χάνει. Τι πρόκειται να δούμε ακριβώς;

«Το “Ναπολέων” είναι μία αυθεντική και προσωπική ματιά στις ρίζες του Ναπολέοντα και την ανελέητη προσπάθειά του να γίνει αυτοκράτορας, μέσα από το πρίσμα της εξαρτητικής και συχνά εκρηκτικής σχέσης του με τη μία, πραγματική του αγάπη, την Ιωσηφίνα. Η ταινία παρουσιάζει τις διάσημες μάχες του Ναπολέοντα, την αχόρταγη φιλοδοξία του και το εξαιρετικό μυαλό του, ως στρατιωτικός ηγέτης και οραματιστής πολέμου».

Στο πλευρό του Φίνιξ που θα υποδυθεί τον Ναπολέντα, θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη Βανέσσα Κίρμπι ως Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα, τον Ταχάρ Ρακίμ ως Πωλ Μπαρά, τον Μπεν Μάιλς ως Κολαινούρ, τη Λουντιβίν Σανιέ ως Τερέζα Καμπαρί και τον Μάθιου Νίνταμ ως Λουσιάν Βοναπάρτη.

Δες το τρέιλερ και μέτρα αντίστροφα μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, όταν θα κυκλοφορήσει η ταινία. Στις 22 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα, ενώ θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Apple TV+ μερικές μέρες αργότερα.