UPDATE #NOW

Rat Girl Summer: Αυτό το καλοκαίρι, γινόμαστε όλες αρουραίοι


Στεφανία Παπαδημητρίου

10 Ιουλίου 2023

Rat Girl Summer: Αυτό το καλοκαίρι, γινόμαστε όλες αρουραίοι
Η εποχή του Hot Girl Summer πέθανε. Φέτος, οκ, εσύ θα παραμείνεις hot, αλλά θα είσαι και λίγο αρουραίος

«Αυτό το καλοκαίρι, όχι»: Αυτό θα είναι το motto σου ως το τέλος του Αυγούστου. Μπορείς να το κάνεις τατουάζ, ή απλώς ένα σκρίνσοτ και να το βάλεις φόντο στο κινητό, το λάπτοπ, τον υπολογιστή της δουλειάς, να το κάνεις μαγνητάκι για το ψυγείο – να το κάνεις κάτι για να το βλέπεις καθημερινά.To καλοκαίρι 2023 δεν θα είναι hot girl summer για σένα – δεν θα είναι επειδή εσύ δεν θέλεις, όχι επειδή δεν μπορείς. Θα ζήσεις το rat girl summer και θα περάσεις τέλεια.

Καταρχάς, hot ήσουν και θα παραμείνεις, αυτό δεν γίνεται να αλλάξει. Απλώς θα βγάλεις τον αρουραίο που κρύβεις μέσα σου, και πριν κλείσεις αυτό το άρθρο, περίμενε να δεις περί τίνος πρόκειται.

Δεν θα μπεις ακριβώς σε goblin mode, δηλαδή δεν θα σαπίσεις στο σπίτι. Είναι αδύνατο να είσαι αρουραίος στο σπίτι, άλλωστε –όλο κάπου τριγυρνούν, δεν κάθονται στους υπονόμους. Θα πηγαίνεις παντού, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, και αν σε ρωτήσει κανείς τον λόγο, απλώς αγνόησέ τον. Επίσης, θα τρως. Θα απολαμβάνεις τα σνακ σου, θα μαγειρεύεις και υγιεινά και θα το χαίρεσαι – πάντως δεν θα κάνεις δίαιτα. Δεν θα κάνεις overthinking, θα εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και θα ζεις την καλύτερη ζωή σου. Και, τέλος, θα συμφιλιωθείς με την κρίντζι εκδοχή του εαυτού σου.

Θέλεις να κάνεις ή να πεις κάτι αλλά ντρέπεσα; Καν’το, φιλενάδα, η ντροπή πέθανε μαζί με το hot girl summer 2022. Πιστεύεις ότι θα σε κρίνουν και καταπιέζεσαι; Θα τους κρίνεις εσύ πρώτη. Κι η TikToker @lolakola, σου δίνει τα affirmations που μπορείς να επαναλαμβάνεις μπροστά στον καθρέφτη κάθε πρωί, αμέσως μόλις πλύνεις τα δόντια σου.

@lolaokola Replying to @tk hope this helps 💗 #ratgirlsummer #rodentenergy #summervibes #summer2023 #affirmations #positiveenergy #positivemindset ♬ RAT GIRL SUMMER AFFIRMATIONS - lola

Πάμε όλοι μαζί:

  • «Το να ζεις είναι εντάξει, μερικές φορές. Μ’ αρέσει εδώ» - άσχετο που λες δεκαπέντε φορές την ημέρα ότι θέλεις να πεθάνεις, επειδή απλώς δεν είχε παγωμένο νερό στο ψυγείο.
  • «Πρέπει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου μερικές φορές μόνο και εγώ θα διαλέγω ποιες θα είναι αυτές οι φορές».
  • «Υπάρχεις μόνο αν πω εγώ ότι υπάρχεις, είναι η δική μου εκδοχή της πραγματικότητας» - αυτό κράτα το για τοξικούς διευθυντές και πρώην.
  • «Το να συμπεριφέρομαι χαζά είναι αναφαίρετο και θεμελιώδες δικαίωμά μου, η ντροπή πέθανε». Δεν είσαι κρίντζι, είσαι τρέντι.

Αυτό θα είναι το καλύτερο rat girl summer της ζωής σου. Κι αν δεν το προσπαθήσεις, η @lolakola θα έρθει να σε βρει, για να βγεις επιτέλους από το σπίτι.

@lolaokola ‼️ rat girl link up ‼️ #ratgirlsummer #rodentenergy #summer2023 #summervibes ♬ original sound - lola