UPDATE #NOW

Instagram Music: Έφτασε (επιτέλους) και στην Ελλάδα - Πώς ακριβώς λειτουργεί


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Instagram Music: Έφτασε (επιτέλους) και στην Ελλάδα - Πώς ακριβώς λειτουργεί
Πλέον τα instagram stories και τα reels αλλάζουν

Υπάρχει μια έντονη προσπάθεια από τους χρήστες να βάζουν και μουσική στα stories τους. Κάποιοι το κατάφερναν, άλλοι όχι. Και αυτό γιατί δεν μπορούσαν όλοι να προσθέσουν μουσική από το ινσταγκραμ. Συνήθως έβαζες κάποιο τραγούδι στο TikTok για παράδειγμα, μετά το αποθήκευες στη συσκευή, και έπειτα το πόσταρες σε στόρι με τον ήχο.

Πλέον όμως δεν χρειάζεται να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία, γιατί η λειτουργεία «Instagram Music» ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία επιλογή που υπάρχει σε πολλές χώρες από το 2018, αλλά δεν είχε φτάσει ποτέ στην χώρα.

Ωστόσο από σήμερα, οι περισσότεροι χρήστες, έχουν την δυνατότητα να βάλουν μουσική από το ινσταγκραμ. Εάν δεν βλέπετε ακόμη την ειδική κατηγορία της μουσικής όταν πάτε να ανεβάσετε ένα story, κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί και σε εσάς τις επόμενες ώρες-ημέρες.

Jenny.Gr


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στην «προσθήκη ιστορίας» και να πατήσετε στο «Μουσική». Από εκεί θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες τραγούδια, είτε Ελλήνων, είτε ξένων καλλιτεχνών.