UPDATE #NOW

80ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι νέες ταινίες των Γιώργου Λάνθιμου, Μάικλ Μαν και Σοφία Κόπολα στο φετινό line-up


JTeam

25 Ιουλίου 2023

80ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι νέες ταινίες των Γιώργου Λάνθιμου, Μάικλ Μαν και Σοφία Κόπολα στο φετινό line-up
Γιώργος Λάνθιμος, Michael Mann, Sofia Coppola, David Fincher και Wes Anderson είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους σκηνοθέτες που θα παρουσιάσουν τις νέες, πολυαναμενόμενες ταινίες τους στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που μόλις ανακοίνωσε το φετινό line-up του.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας Alberto Barbera και ο Πρόεδρος της Μπιενάλε Roberto Cicutto ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου τις ταινίες της 80ης διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2023.

Με την απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλυγουντ να συνεχίζεται δυναμικά, αποτρέποντας αρκετούς διάσημους αστέρες από το να συμμετέχουν στην προώθηση της δουλειάς τους, υπήρξαν πολλές ανησυχίες και συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο το φετινό line-up να δείχνει διαφορετικό από άλλες χρονιές. Οι διοργανωτές, μάλιστα, είχαν προετοιμάσει ένα εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που οι αμερικανικές παραγωγές θα απουσίαζαν εντελώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr