UPDATE #NOW

Ξεκινούν οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Το πρόγραμμα συναυλιών του τετραημέρου


JTeam

27 Ιουλίου 2023

Ξεκινούν οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Το πρόγραμμα συναυλιών του τετραημέρου
Πιάνο Τρίο Isimsiz, Ex Silentio, βουβό σινεμά συνοδεία ζωντανής μουσικής και πολλές ακόμη μοναδικές συναυλίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών του Φεστιβάλ κλασικής και τζαζ μουσικής «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας», που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή

Το φεστιβάλ Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας (International Kalamata Music Days) ξεκινάει για 7η συνεχόμενη χρονιά με κορυφαίους μουσικούς από όλον τον κόσμο.

Η εναρκτήρια συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου με το Πιάνο Τρίο Isimsiz σε έργα Haydn, Korngold και Brahms. Το Σάββατο 29 Ιουλίου το σύνολο Ex Silentio παρουσιάζει μία βραδιά Μπαρόκ Μουσικής με έργα των Vivaldi, Handel, Rameau και Rebel, ενώ την Κυριακή 30 Ιουλίου παρουσιάζονται τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις: με την Αγγελική Γιαννοπούλου, την τελική συναυλία του masterclass βιολιού, βιόλας και μουσικής δωματίου με τον Pablo Hernán Benedí και την προβολή ταινιών βωβού κινηματογράφου συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους Moving Band, τον Τρύφωνα Τύπου και τον Αριώνα Γυφτάκη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων. Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου παρουσιάζεται η τελική συναυλία των masterclasses πιάνου και βιολιού με την Αλεξία Μουζά και τον Felix Froschhammer.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr