UPDATE #NOW

Ραχέλ Φρέι στο GWomen: «Ονειρευόμαστε να έχουμε μία Iron Dame στη Formula 1»


JTeam

30 Ιουλίου 2023

Ραχέλ Φρέι στο GWomen: «Ονειρευόμαστε να έχουμε μία Iron Dame στη Formula 1»
Η Ραχέλ Φρέι, οδηγός των Iron Dames, μίλησε στον Στάθη Κοκκορόγιαννη και το gWomen για τη γυναικεία ομάδα που διαπρέπει στους αγώνες αντοχής

H Iron Dames είναι αγωνιστική ομάδα που παίρνει μέρος σε πρωταθλήματα αγώνων sportscar και αντοχής από το 2019. Το πλήρωμα της ομάδας είναι αμιγώς γυναικείο και τις πέντε σεζόν ενασχόλησης σε κορυφαίο επίπεδο έχουν σπάσει στερεότυπα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες.

Πρωταθλήματα στο Ferrari Challenge Europe, νίκη στις 24 Ώρες Σπα και πρωταγωνιστικό ρόλο στο WEC, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα αντοχής του πλανήτη. Το πλήρωμα της #85 Porsche 911 των Iron Dames αποτελείται από τις Ραχέλ Φρέι, Σάρα Μπόβι και Μισέλ Γκατάν. Έως τώρα στο 2023 έχουν σημειώσει δύο pole position και βρίσκονται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και ομάδων στην κατηγορία GTE.

O Στάθης Κοκκορόγιαννης συνομίλησε εφ' όλης της ύλης με τη Ραχέλ Φρέι, την πολύπειρη οδηγό από την Ελβετία, που είναι μέλος των Iron Dames από την πρώτη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.