UPDATE #NOW

Κιλκίς: Στους τέσσερις οι νεκροί από το φονικό τροχαίο στην εθνική Ευζώνων


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Κιλκίς: Στους τέσσερις οι νεκροί από το φονικό τροχαίο στην εθνική Ευζώνων
@eurokinissi
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους.

Κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, και ο τέταρτος επιβάτης του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με λεωφορείο το πρωί της Κυριακής (10/9) στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε με λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ στην περιοχή έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τη Γουμένισσα.

Περισσότερες πληροφορίες για το φονικό τροχαίο στο Κιλκίς

Όπως έγινε γνωστό, ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με 2 οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λεωφορείο είχε 78 επιβαίνοντες, το ένα ΙΧ 4 και το άλλο επίσης 4. Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, που μίλησε στο Mega, τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στα Ι.Χ, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και ο τέταρτος κατέληξε πριν από λίγο στο νοσοκομείο. Τραυματισμένοι είναι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα, όπως και όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου.

Jenny.Gr
@ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αρχικά υπήρχαν αναφορές για δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, το Reader επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία μας ενημέρωσε ότι τρία άτομα έχουν ανασυρθεί από το σημείο του σφοδρού τροχαίου χωρίς τις αισθήσεις τους. Ένας άνθρωπος είναι σοβαρά τραυματίας και άλλοι 25 φέρουν ελαφρά τραύματα.

Πού υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ:

  • στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας)

στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

  • από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &
  • από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

Επίσης υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας:

  • όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας έως τα Φάρσαλα.
  • όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.
  • όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας, από τη διασταύρωση Κοιλάδας (χ/θ 12+000) έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (χ/θ 23+000).
  • όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.
  • στον ανατολικό και δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των παραδρόμων, από το ύψος του Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τα όρια με το νομό Μαγνησίας (χ.θ. 323+439).
  • όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Αγιοκάμπου – Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» έως την Σωτηρίτσα.

Με πληροφορίες από Reader.gr