UPDATE #NOW

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι - Θα σερβίρει και σουβλάκι


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι - Θα σερβίρει και σουβλάκι
@avli / instagram
Ο διάσημος μπασκετμπολίστας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις

Ο ελληνικός τρόπος ζωής, το φαγητό της χώρας, αλλά και η καλοπέραση, προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο προκειμένου να βιώσουν και εκείνοι, το γνωστό πλέον «greek summer». Επιστρέφοντας πίσω στις χώρες τους όμως, οι τουρίστες εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία του ελληνικού τρόπου ζωής.

Κάπως έτσι, τα ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό γνωρίζουν όλο και μεγαλύτερη άνθηση, ενώ τα greek parties και το ελληνικό φαγητό γίνονται αντικείμενο συζήτησης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα, μετά την εξαγορά ποσοστού της οινοποιίας Μπουτάρη.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Μπακς, παρέα με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα Αυλή (Avli) και θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να γευτεί τις νοστιμιές της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη αλυσίδα υπάρχει και στο Σικάγο και τώρα επεκτείνεται και στο Μιλγουόκι.

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς», ήταν το μήνυμα του Greek Freak στο Instagram που ανυπομονεί για το νέο του εγχείρημα στον επιχειρηματικό κλάδο. Φυσικά το μενού του μαγαζιού θα είναι γεμάτο ελληνικές γεύσεις. Τζατζίκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, σουτζουκάκια, σαγανάκι, ντάκος, σουβλάκι, μουσακάς μεταξύ άλλων. Σίγουρα θα έχει πολλές επιλογές για κάθε γούστο.

Jenny.Gr
@avli / instagram

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr