UPDATE #NOW

Η Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;
“Η Μάγισσα”, η φιλόδοξη αυτή παραγωγή μυθοπλασίας και μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/9) κι εμείς είχαμε την περιέργεια να δούμε το κατά πόσο η “dream team” των Άγριων Μελισσών έκανε και αυτή τη φορά το θαύμα της

Όταν πίσω από δύο τηλεοπτικές δουλειές κρύβεται η ίδια ομάδα σεναριογράφων και σκηνοθέτη και όταν μάλιστα η μία από αυτές τις δουλειές έχει μόλις προηγηθεί φέροντας το βάρος της ευθύνης ότι επανέφερε την “καλή μυθοπλασία” στην ελληνική τηλεόραση, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Όχι τόσο για το ίδιο το “προϊόν” αλλά για το κατά πόσο η ίδια αυτή ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει – ίσως και να απεγκλωβιστεί – από την επιτυχία της πρώτης δουλειάς και να προσφέρει κάτι διαφορετικό, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη.

Ας μη μιλάμε όμως με γρίφους αν και γνωρίζουμε όλοι πως μιλάμε για τους δημιουργούς της μεγάλης επιτυχίας των “Άγριων Μελισσών”, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη οι οποίοι συναντούν για ακόμη μια φορά τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο στην πιο φιλόδοξη και ακριβή σειρά της σεζόν, τη “Μάγισσα”. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.