UPDATE #NOW

Η DUST+CREAM βραβεύεται ως ο καλύτερος Φορέας Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο


28 Σεπτεμβρίου 2023

Η DUST+CREAM βραβεύεται ως ο καλύτερος Φορέας Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Η DUST+CREAM, προσκεκλημένη στην Απολογιστική Εκδήλωση του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» ακαδ. έτους 2021 – 2022, είχε την τιμή να βραβευθεί ως ο καλύτερος Φορέας Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών και φοιτητριών που απασχόλησε, έπειτα από πρόταση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/9/2023, στις 18:00, στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ., ενώ η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου
Μάθηση».

Η DUST+CREAM βρίσκεται στο πλευρό των νέων και τους στηρίζει στα πρώτα τους βήματα, συμβάλλοντας στην είσοδό τους στην αγορά εργασίας και προσφέροντας ευκαιρίες καριέρας με προοπτικές εξέλιξης. Στόχος είναι η υποστήριξη των νέων που ξεκινούν στον κλάδο, γι’ αυτό και η εταιρεία φροντίζει να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ποσοστό των ατόμων που συνεχίζουν να εργάζονται στην DUST+CREAM και μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης, ως μέλη πια του μόνιμου εργατικού δυναμικού της εταιρείας, τα τελευταία χρόνια ξεπερνάει το 40%.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου 86 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

#dustandcream #beautyismyplayground
(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

TAGS