UPDATE #NOW

Παναγιώτα Δόση: Με... πρόγραμμα για Ρώμη και Παρίσι το 2024


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Παναγιώτα Δόση: Με... πρόγραμμα για Ρώμη και Παρίσι το 2024
Μία από τις πρωταγωνίστριες του 2022, για τον ελληνικό στίβο, ετοιμάζεται για νέες παραστάσεις. Η Παναγιώτα Δόση με πρόγραμμα και συνέπεια θέλει να πρωταγωνιστήσει και το 2024

Η Ολυμπιακή χρονιά ξεκίνησε. Η σεζόν αυτή έχει ως αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όσοι/ες κυνηγούν μερικές θέσεις για τη διοργάνωση βρίσκονται ήδη σε ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό συμβαίνει και με την Παναγιώτα Δόση, η οποία εδώ και δέκα μέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της έχοντας το μυαλό της στους ερχόμενους Ολυμπιακούς, χωρίς όμως να προσπερνά τα βασικά.

Η περασμένη σεζόν για εκείνη ήταν μία μεγάλη ανακούφιση. Ένα «ουφ» που επιτέλους ο κόπος της ανταμείφθηκε, τα πολύ δύσκολα έμειναν πίσω της και πλέον ο ορίζοντας ανοιγόταν μπροστά της. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της, στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, βρήκε τον χρόνο που χρειαζόταν και μαζί με τον προπονητή της Θοδωρή Δόση έφτιαξαν πρόγραμμα:

«Η φετινή χρονιά ήταν αποτέλεσμα προγράμματος. Ο κλειστός φέτος δεν μου πήγε καλά. Τον χειμώνα δεν είχαμε αίθουσα να κάνουμε άλματα, παράλληλα είχα τις υποχρεώσεις του πανεπιστημίου. Από τον Μάρτιο ξεμπέρδεψα με το Πανεπιστήμιο και επιπλέον το στρώμα βγήκε έξω, οπότε έκανα άλματα. Όταν έχεις τα εχέγγυα και τα εφόδια, τότε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όπως μπορείς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen