UPDATE #NOW

Κολύμβηση: Με μια αγκαλιά και δάκρυα Ίκεε και Γιούφεϊ γιόρτασαν ένα τεράστιο χάλκινο


JTeam

3 Οκτωβρίου 2023

Κολύμβηση: Με μια αγκαλιά και δάκρυα Ίκεε και Γιούφεϊ γιόρτασαν ένα τεράστιο χάλκινο
Η Ρικάκο Ίκεε, η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια της κολύμβησης που είναι γνωστή για τις νίκες της στις πισίνες αλλά και τις νίκες στη ζωή, ανέβηκε ξανά στο βάθρο μετά από την περιπέτεια υγείας και μοιράστηκε με τη συναθλήτριά της Ζανγκ Γιούφεϊ μία συγκινητική στιγμή

Η Ρικάκο Ίκεε, η πρωταθλήτρια της κολύμβησης που από μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο της, κλήθηκε σε νεαρή ηλικία να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Τον Φεβρουάριο του 2019 διαγνώστηκε με λευχαιμία και έκτοτε ακολούθησε μία μάχη μακράς διαρκείας, σε νοσοκομεία και κολυμβητήρια. Η επιστροφή της δεν ήταν εύκολη ούτε ομαλή αλλά ήταν σίγουρη. Η Ίκεε επέστρεψε σε αγώνες τον Αύγουστο του 2020, αγωνίστηκε σε trials, έδινε το παρών.

Τώρα, πήρε μέρος στους Ασιατικούς Αγώνες- εκεί που το ταλέντο της είχε λάμψει στα αρχικά αλματώδη βήματά της, όταν το 2018 στη Τζακάρτα κέρδισε έξι χρυσά και δύο αργυρά στη διοργάνωση και ήταν η MVP των αγώνων. Αυτή τη φορά στη Χανγκζού, η Ίκεε κέρδισε μόνο ένα μετάλλιο, ένα χάλκινο που σε αξία θα ήταν μεγαλύτερο από τα οκτώ που πήρε το 2018.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.