UPDATE #NOW

Τόμι Λι: Ο πρώην σύντροφος της Πάμελα Άντερσον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2023

Τόμι Λι: Ο πρώην σύντροφος της Πάμελα Άντερσον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
IG @tommylee
Τι περίγραψε σε αγωγή κατά του Τόμι Λι, γυναίκα από το Λος Άντζελες

Μια από τις κυριότερες ειδήσεις που απασχολεί τις τελευταίες ώρες το Χόλιγουντ, είναι η αγωγή που κατέθεσε μια γυναίκα (της οποίας το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε), στην οποία κατηγορεί τον μουσικό Τόμι Λι, για σεξουαλική επίθεση σε διάρκεια πτήσης με ελικόπτερο. Η αγωγή κατατέθηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, και περιέγραφε την επίθεση του Τόμι Λι, η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης σε ελικόπτερο τον Φεβρουάριο του 2003.

Η γυναίκα κατηγορεί τον διάσημο ντράμερ πως της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη φιλούσε με βία στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου. Η πτήση κράτησε 40 λεπτά από Σαν Ντιέγκο προς το Βαν Νάις της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η γυναίκα γνώρισε τον πιλότο του Τόμι Λι, τον Ντέιβιντ Μαρτζ, το 2002, όταν εκείνος ήταν πελάτης στην τράπεζα όπου εργαζόταν εκείνη.

Ξεκίνησαν να μιλάνε και περιστασιακά έβγαιναν κάποια ραντεβού, τόσο οι δυο τους, όσο και με παρέες. Εκείνον τον Φεβρουάριο, ο Μαρτζ την προσκάλεσε να κάνουν βόλτα με το ελικόπτερό του και τον συνάντησε σε αεροδρόμιο, πιστεύοντας ότι θα έκαναν μια βόλτα στο Σαν Ντιέγκο. Τελικά όμως, ο πιλότος της είπε ότι άλλαξαν την τελευταία ώρα τα σχέδια και ότι θα μετέφεραν τον Τόμι Λι στο Λος Άντζελες.


Γεγονός που αφήνει να υπονοηθεί πως πρόκειται για μια τακτική που συνήθιζαν να κάνουν τόσο ο πιλότος, όσο και ο Τόμι Λι. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με την αγωγή, ο Τόμι Λι και ο Ντέιβιντ Μαρτζ ήπιαν αλκοόλ, κάπνισαν μαριχουάνα και έκαναν χρήση κοκαΐνης. Έδωσαν ποτό και σε εκείνη, αλλά δεν το κατανάλωσε. Ο Ντέιβιντ Μαρτζ της είπε να πάει στο πιλοτήριο και να καθίσει στα πόδια του Τόμι Λι, για να έχει καλύτερη θέα. Νιώθοντας «τεράστια πίεση», τελικά συμφώνησε, αναφέρει στην αγωγή.

Η σεξουαλική επίθεση του Τόμι Λι

Σχεδόν αμέσως, ο Τόμι Λι άρχισε να τη θωπεύει και να την φιλά και όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί εκείνος συνέχισε πιο έντονα και με βία, περιγράφει. «Σε κάποιο σημείο έκανε διείσδυση με τα δάχτυλά του. Κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να πιέσει το κεφάλι της ενάγουσας προς τα γεννητικά του όργανα. Η ενάγουσα έκλαιγε, αλλά δεν είχε τρόπο διαφυγής, ήταν παγιδευμένη με ελάχιστη δυνατότητα να κινηθεί και να φύγει από το πιλοτήριο», αναφέρει.


Ο Μαρτζ- που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 2015- απλά παρακολουθούσε και δεν της είπε τίποτα στην πτήση της επιστροφής, στην οποία ήταν οι δυο τους, έχοντας αφήσει τον Τόμι Λι στο Βαν Νάις. Η γυναίκα περιγράφει ότι ένιωσε «τεράστιο σοκ, ταπείνωση, ντροπή και ενοχή» από την καταγγελλόμενη σεξουαλική επίθεση και σημειώνει πως δεν έκανε καταγγελία επειδή πίστευε ότι η αστυνομία δεν θα την έπαιρνε σοβαρά.

Η θυελλώδης σχέση του Τόμι Λι με την Πάμελα Άντερσον

Toν Ιανουάριο του 2023, η Άντερσον κυκλοφόρησε το δικό της αυτοβιογραφικό βιβλίο και ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στη ζωή της. Στο «Pamela, a love story» η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις τοξικές σχέσεις, αλλά και τον κακοποιητικό σύζυγο της, Τόμι Λι. Η ίδια χαρακτήρισε «νάρκισσο» τον διάσημο ντράμερ, ενώ περιέγραψε και εκείνη ένα κακοποιητικό περιστατικό, όταν ο Τόμι Λι την έσπρωξε με βία, καθώς εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της τον λίγων μηνών γιο τους.

Μέχρι ώρες ο διάσημος ντράμερ δεν έχει πάρει θέση στις εξελίξεις.