UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν πολύ βίαιος, με χτυπούσε» λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν πολύ βίαιος, με χτυπούσε» λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου
@Eurokinissi
«Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι το έκανε ο πατέρας τους», δήλωσε η πρώην σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, με τις αρχές να προχωρούν σε περισσότερες έρευνες σχετικά με το προφίλ του 39χρονου δολοφόνου. Μέσα από το Mega, η πρώην σύντροφος του 39χρονου που κατηγορείται- μαζί με 34χρονο φίλο του- για τη γυναικοκτονία, μίλησε για τον ίδιο.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι το έκανε ο πατέρας τους», είπε η ίδια. Ανέφερε πως ήταν παντρεμένη με τον 39χρονο από το 2010 έως το 2018. «Είναι ένα τέρας. Πολύ βίαιος, με χτυπούσε. Είχα πάει στην αστυνομία 100 φορές, τους έλεγα “είναι επικίνδυνος”, τίποτα», συμπλήρωσε.

Στις δηλώσεις της, η γυναίκα είπε πως είχε κάνει καταγγελίες σε βάρος του 39χρονου για ενδοοικογενειακή βία στα αστυνομικά τμήματα Πολίχνης, Τούμπας, Ευόσμου και Κορδελιού. «Έκανα τις μηνύσεις, αυτός κρυβόταν, γιατί αν περάσει το 48ωρο, δεν...», σημείωσε. Σε μία από τις περιπτώσεις, ανέφερε, ο 39χρονος δικάστηκε ερήμην και στη συνέχεια έπρεπε «να παρακολουθεί σεμινάρια ψυχικής υγείας».

Jenny.Gr
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 41ΧΡΟΝΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Όσο για τις φορές που τον είχε καταγγείλει, είπε ότι από την αστυνομία της έλεγαν «βρείτε τα» ή να κάνει διαμεσολάβηση. «Πώς να τα βρούμε; Γιατί να κάνω διαμεσολάβηση; Τη Γεωργία και την κάθε Γεωργία ποιος θα τη φέρει (πίσω); Η διαμεσολάβηση;».
Η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου για τη γυναικοκτονία δήλωσε ότι έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά, τα οποία σήμερα είναι 9 και 12 ετών. «Τα παιδιά γνωρίζουν, από την πρώτη στιγμή το κατάλαβαν ότι το έκανε ο πατέρας τους», δήλωσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως το 2019 η ίδια έμεινε έγκυος, έπειτα από επανασύνδεση της με τον κατηγορούμενο. «Με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι ο 39χρονος «έχει καταδικαστεί για διγαμία».