UPDATE #NOW

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη με τον αδελφό του στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις


JTeam

12 Μαρτίου 2024

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη με τον αδελφό του στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις
Ο μισογύνης influencer κακοποιεί και μισεί τις γυναίκες. Απίστευτο.

Ο Άντριου Τέιτ, o οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «μισογύνη influencer» συνελήφθη στη Ρουμανία μαζί με τον αδελφό του, Τρίσταν, έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε στην Αγγλία, για σεξουαλικές επιθέσεις, την περίοδο 2012 – 2015. Οι δυο τους το «αρνούνται κατηγορηματικά», φυσικά.

Οι αδελφοί Τέιτ ζουν στη Ρουμανία, όπου περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση βιασμού, σωματεμπορίας και δημιουργίας εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την εκμετάλλευση γυναικών. Αρνούνται και αυτές τις κατηγορίες.

Η ομάδα που έχει αναλάβει το PR των κατηγορούμενων, τονίζει την «απογοήτευσή τους που τόσο σοβαροί ισχυρισμοί επανέρχονται στην επιφάνεια, χωρίς ουσιαστικά νέα στοιχεία».

«Ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ αρνούνται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς και καταγγέλλουν ότι θεωρούν πως γίνεται εκμετάλλευση του νομικού συστήματος. Έχουν δεσμευτεί πλήρως να αμφισβητήσουν αυτές τις κατηγορίες με ακλόνητη αποφασιστικότητα και επιμονή. Τα αδέλφια τονίζουν την πίστη τους σε μια δίκαιη και αμερόληπτη νομική διαδικασία, παρά τις ανησυχητικές συνθήκες γύρω από την υπόθεσή τους».

Μία γρήγορη υπενθύμιση του ποιος είναι ο Άντριου Τέιτ

Ο Άντριου Τέιτ είναι πρώην kickboxer, ο οποίος έχτισε την online περσόνα του στον μισογυνισμό και την τοξική αρρενωπότητα. Έχει πει ότι τα θύματα βιασμού «φέρουν μερίδιο ευθύνης» και πως οι γυναίκες είναι ιδιοκτησία των συζύγων τους και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι «απόλυτα μισογύνης».