UPDATE #NOW

Diddy: Ακόμα μία γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση - Κράτησε άπλυτα τα ρούχα της επίθεσης, για 21 χρόνια


JTeam

23 Μαΐου 2024

Diddy: Ακόμα μία γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση -  Κράτησε άπλυτα τα ρούχα της επίθεσης, για 21 χρόνια
Splash News
Αυτή είναι η έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Diddy

Τον τελευταίο μισό χρόνο, ο Sean Diddy Combs έχει βρεθεί στο επίκεντρο πλήθος αγωγών από γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση, ακόμα και σωματεμπορία. Εκείνος, αρνείται σταθερά κάθε κατηγορία, ενώ τον Απρίλιο, ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στις επαύλεις του στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα, εν μέσω σχετικής έρευνας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Τώρα, μια ακόμα γυναίκα, η Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, τον κατηγορεί σύμφωνα με το BBC, ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο στούντιο ηχογράφησής του στη Νέα Υόρκη, πίσω το 2003. Η ίδια, στη μήνυσή της εναντίον του, την όποια και κατέθεσε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφει την εμπειρία της ως ένα γεγονός που την έχει τραυματίσει. Αυτή, είναι η έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Diddy, μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

Η Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, γνωστοποίησε ότι έχει κρατήσει τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση από τον Diddy, σε μια πλαστική σακούλα με άπλυτα. Όπως τόνισε, σκέφτηκε να κρατήσει αυτά τα ρούχα, καθώς περίμενε τα όσα θα ακολουθήσουν.

Όσα έγιναν το 2003

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η Μακ Κίνεϊ, η ίδια ήταν 22 χρονών εκείνη την περίοδο, όταν ένας σχεδιαστής που δεν κατονομάζει, της είπε πως θα της γνώριζε κάποιον «που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο». Ο σχεδιαστής, στη συνέχεια, της σύστησε να βάψει τα μαλλιά της, της πλήρωσε την τοποθέτηση extension μαλλιών και της έστειλε τα ρούχα που θα φορούσε. Τα ρούχα, ήταν ένα μαύρο δερμάτινο παλτό με γούνινη κουκούλα, ένα ημιδιαφανές μπεζ σιφόν πουκάμισο, ένα τζιν και μια τσάντα. Ο σχεδιαστής, της είπε ότι στόχος ήταν «να φαίνεται ελκυστική στον Diddy».

Με βάση τις πληροφορίες που αναφέρονται στην καταγγελία, μόλις συναντήθηκαν, «ο Diddy έκανε μια δημόσια επίδειξη με σεξουαλικό περιεχόμενο, που συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου». Στη συνέχεια, ο ράπερ την κάλεσε το ίδιο βράδυ στο στούντιο του, καθώς της είπε ότι θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα. Η Μακ Κίνεϊ, δήλωσε, ότι στο στούντιο ο ράπερ έκανε μαριχουάνα με αρκετούς άλλους άνδρες. Μετά από λίγο, τη ρώτησε εάν ήθελε να πιει κι εκείνη κάτι, η ίδια αρνήθηκε και την πίεσε «ώστε να πιω και αλκοόλ και μαριχουάνα, ώσπου αισθάνθηκα βαριά μέθη. Ήταν σαν να επιπλέω».

Μόλις ήταν «πολύ μεθυσμένη», ο Diddy, την οδήγησε σε ένα μπάνιο, όπου την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. «Καθώς δέχτηκε την επίθεση, η Ενάγουσα ένιωσε πανικό και σωματικά άρρωστη», σημειώνουν οι δικηγόροι της. Μετά από τη σεξουαλική κακοποίηση της, ο Diddy την οδήγησε πίσω στο στούντιο, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και μόλις συνήλθε, συνειδητοποίησε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Αυτή η τραυματική εμπειρία, την οδήγησε ακόμα και στο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, τόνισε ότι υπέβαλε μήνυση για να αναζητήσει «δικαιοσύνη για τον εαυτό της και για οποιοδήποτε άλλο θύμα του ράπερ».