UPDATE #NOW

Πύργος: Νεκρή, με τραύματα από κατσαβίδι στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη - Τη δολοφόνησε ο θείος της


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Πύργος: Νεκρή, με τραύματα από κατσαβίδι στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη - Τη δολοφόνησε ο θείος της
Unsplash
Νέες πληροφορίες ήρθαν στο «φως» σχετικά με τη δολοφονία της 11χρονης

Νεκρό σε χωράφι βρέθηκε ένα κοριτσάκι 11 ετών στην περιοχή του κάμπου Ηλείας, έχοντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ξάδερφος και κουμπάρος της μητέρας της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, την οποία και σκότωσε με κατσαβίδι. Το άψυχο σώμα της ανήλικης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6).

Υπενθυμίζουμε ότι το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Πύργου από το βράδυ της Κυριακής (9/6). Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προκειμένου να εντοπίσει την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου. Την εξαφάνιση είχε δηλώσει στις 02:45 της Κυριακής ο πατέρας της 11χρονης, καθώς το κορίτσι δεν γύρισε στο σπίτι. Σύμφωνα με την μητέρα της, το παιδί πήγε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό της. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν.

Για την εξαφάνιση του παιδιού, προσήχθη ως ύποπτος ένας 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε το άγριο έγκλημα. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, το 2017. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί για βιασμό ανηλίκου κοριτσιού κάτω των 15 ετών. Είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ο ίδιος, ομολόγησε ότι σκότωσε την ανιψιά του χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.