UPDATE #NOW

Κερατσίνι: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα – Πληροφορίες πως φέρει σημάδια πάλης


JTeam

28 Ιουνίου 2024

Κερατσίνι: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα – Πληροφορίες πως φέρει σημάδια πάλης
Unsplash/Hadis Safari
Δίπλα στη νεκρή γυναίκα, βρέθηκε ο σύντροφός της

Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι, το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6). Η γυναίκα ήταν ηλικίας 40 ετών, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας ώστε να εξακριβώσουν από τι προκλήθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στη νεκρή γυναίκα, βρέθηκε ο σύντροφός της, ο οποίος κρατείται από την Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί η εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι γονείς του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, υποστηρίζουν πως το βράδυ της Δευτέρας (27/6), το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε τσακωμό με κάποια άλλα άτομα. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν τοξικομανείς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα, όταν σηκώθηκε το πρωί, έκανε εμετό, ωστόσο όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, τη βρήκε νεκρή. Αρχικά, το ΕΚΑΒ εκτίμησε κάποια ίχνη ως σημάδια στραγγαλισμού στο σώμα της, αλλά ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να διακρίνει μακροσκοπικά κάτι και ότι δεν βλέπει στραγγαλισμό. Οι Αρχές θα πάρουν καταθέσεις απ’ όλους τους εμπλεκόμενους.