UPDATE #NOW

Ολυμπιακοί Αγώνες: 18χρονη αθλήτρια «μαθαίνει» να δαγκώνει το μετάλλιό της και χαρίζει το πιο cute στιγμιότυπο


JTeam

7 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: 18χρονη αθλήτρια «μαθαίνει» να δαγκώνει το μετάλλιό της και χαρίζει το πιο cute στιγμιότυπο
SPLASH via Ideal Image
Η αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο αλλά και μία θέση στην καρδιά μας

Ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων πρωταγωνιστεί στα social media τις τελευταίες ώρες με κεντρικό πρόσωπο την 18χρονη Κινέζα αθλήτρια, Ζου Γιατσίν. Μετά από μία φοβερή απόδοση, η αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας των γυναικών στην ενόργανη, μία θέση στο βάθρο, αλλά και μία θέση στην καρδιά μας. Και θα καταλάβεις σε πολύ λίγο το γιατί.

Η Ζου Γιατσίν, λοιπόν, ανέβηκε στο βάθρο εμφανώς ντροπαλή για να πάρει το ολυμπιακό της μετάλλιο. Στις δίπλα θέσεις, είχε την Ιταλίδα, Αλίσια Ντ'Αμάτο και την, επίσης Ιταλίδα, Μανίλα Εσποζίτο. Εδώ είναι και το cute της υπόθεσης. Οι δύο Ιταλίδες, αποφάσισαν να δαγκώσουν τα μετάλλιά τους - μια αρκετά συνηθισμένη κίνηση που κάνουν οι αθλητές, ποζάροντας για φωτογραφίες.

Η Ζου Γιατσίν, μόλις είδε τις άλλες δύο αθλήτριες να κάνουν αυτή την κίνηση, απόρησε στην αρχή, και έπειτα προσπάθησε να τις ακολουθήσει δειλά-δειλά, δαγκώνοντας και εκείνη το δικό της μετάλλιο. Αλλά αυτό, δεν πήγε και τόσο καλά. Πάντως, η γλυκήτητα και η αθωότητα της, χάρισε σε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο. Μετά από αυτό, οι θαυμαστές στα social media εκστασιάστηκαν.

@phoenixtvnews 🤯 Sorry, I'm new here… Chinese young gymnast Zhou Yaqin won silver medal in balance beam final. She soon followed the medal bite tradition after seeing Italian gymnasts A. D'Amato and M. Esposito do it. a cute & priceless moment🤣 #funny #sports #paris #olympics #gymnastic ♬ original sound - phoenixtvnews