UPDATE WHAT'S NEW

4 hot Apps... για να είστε App to date


21 Ιουνίου 2016

Tinder Με ένα απλό swipe εκδηλώνεις το ενδιαφέρον ή την αδιαφορία σου για κάποιον πιθανό ερωτικό σου σύντροφο. Το Tinder είναι ένα εύχρηστο και hot App που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως δεν το είχαμε καλοδεχτεί εγχώρια. Στην πρώτη εντύπωση βασίζεται όλο το παιχνίδι. Αν σου αρέσει κάποιος, κινείς το δάχτυλό σου δεξιά πάνω στη φωτογραφία του, εκδηλώνοντας το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ενώ η κίνηση του δάχτυλου προς τα αριστερά δηλώνει το ακριβώς αντίθετο. Αν και τα δύο μέλη κάνουν swipe στα δεξιά, τότε επιτυγχάνεται το «συνοικέσιο» και ξεκινάει το παιχνίδι του φλερτ. Τριάντα εκατομμύρια άτομα αναζητούν καθημερινά το ταίρι τους στο Tinder, ενώ μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί 10 δισεκατομμύρια ζευγαρώματα, όπως μας ενημερώνει η εταιρεία που το λανσάρει.

Selfie-Facetune-4

Snapchat Χτυπάς και φεύγεις χωρίς να αφήνεις ίχνη. Αυτό είναι το βασικό και ιντριγκαδόρικο χαρακτηριστικό του Snapchat, που δεν σταματάει να κερδίζει έδαφος, κατακτώντας τόσο διάσημους όσο και κοινούς θνητούς. Η δυνατότητα να στέλνεις ένα μήνυμα, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο το οποίο μετά από λίγο θα αυτοκαταστραφεί απελευθερώνει τους χρήστες, αφαιρώντας από πάνω τους το βάρος του αιώνιου ιντερνετικού στίγματος. Η μοναδική δυνατότητα αποθήκευσης που σου δίνεται στο συγκεκριμένο App είναι για φωτογραφίες και μόνο για ένα 24ωρο (επιλέγοντας «publish to my stories»). Με ένα add μπορείς να παρακολουθείς όσα άτομα θες, να χαλαρώνεις στα lunch breaks ή λίγο πριν κοιμηθείς χαζεύοντας τους φίλους σου να κάνουν κατά κύριο λόγο χαριτωμένες σαχλαμάρες και να μοιράζεσαι funny στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Snapchat

Facetune Για όσους -πολλούς- λατρεύουν να ποζάρουν ή να βγάζουν selfies, το Facetune είναι το απόλυτο App, κι αυτό γιατί με λίγα λόγια έχει τη δυνατότητα να κάνει άμεσο, αυτόματο και οξυδερκές photoshopping. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής κάνετε retouche στη φωτογραφία σας, σβήνοντας σπυράκια, ρυτίδες, δερματικές κηλίδες, ενώ επίσης μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας κατάλευκο χαμόγελο ακόμη κι αν δεν το διαθέτετε. Το Facetune φτιάχνει την εικόνα, είναι εύχρηστο και με τα φίλτρα και τα εφέ που διαθέτει κάνει τις φωτογραφίες μας clean & fabulous, ικανές να μπουν profile pic στα social media.

placeholder

MSQRD Το Masquerade ανεβάζει τα εφέ των φωτογραφιών ή των mini videos σε άλλο επίπεδο. Η εφαρμογή σκανάρει και αντιλαμβάνεται το σχήμα του κεφαλιού του χρήστη κάνοντας focus στο πρόσωπο και στη συνέχεια προσαρμόζει διάφορα εφέ στις κινήσεις των ματιών ή του στόματος. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να μεταμφιεστεί άμεσα σε γάτα, σκύλο, sexy cartoon και πολλά άλλα, εκφράζοντας το άμεσο mood του. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανταλλαγή προσώπων στη διπλή λήψη, δηλαδή όταν υπάρχουν δύο πρόσωπα στην ίδια λήψη, η εφαρμογή μπορεί να «φορέσει» το πρόσωπο του ενός στο σώμα του διπλανού του, δίνοντας άπλετο χώρο σε γέλια και πειράγματα.

prostitutes-on-Tinder

Ξεφυλλίστε το τελευταίο τεύχος του HOPE Magazine εδώ.