UPDATE WHAT'S NEW

Το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank γιορτάζει τα 10 του χρόνια με εκπλήξεις και δώρα!


21 Ιουλίου 2016

Το Bonus, το πρόγραμμα της Alpha Bank, το οποίο κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα από Bonus συνεργάτες, γιορτάζει 10 Χρόνια Εμπειρίας Χαράς, ξεκινώντας με τον Κωτσόβολο ήδη από τον Ιούνιο και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ ενδιαφέρουσα συνέχεια έχει προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Το Πρόγραμμα, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και πάντα πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του ευρέως κοινού και αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Alpha Bank βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των πελατών της, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, εκτιμώντας έμπρακτα τη συνεργασία μαζί τους.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που έχουν κάνει το Bonus να αποτελεί το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσεως στην ελληνική αγορά;

  • Οι στρατηγικοί του συνεργάτες: AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notosgalleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος.
  • Η πληθώρα των «μικρότερων» συνεργατών του, ως προς τη συλλογή των πόντων, (€1=2 Bonus πόντους), με παρουσία σε όλη την Ελλάδα: Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.ά.
  • Οι 1.000.000 πελάτες του που έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις! Γιατί οι εξαργυρώσεις είναι η ισχυρότερη απόδειξη της ικανοποιήσεως των πελατών του.
  •  Η δυνατότητα συλλογής πόντων από παντού: όχι μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσεως (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).
  • Η ευελιξία που προσφέρουν οι πόντοι, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να τους εξαργυρώνουν όποτε και όπου επιθυμούν, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και online σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Στο πλαίσιο λοιπόν των 10 χρόνων του Bonus στην ελληνική αγορά, ο  πελάτης σε κάθε συναλλαγή του, σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, εάν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.