UPDATE WHAT'S NEW

Γίνεται ένα χριστουγεννιάτικο δώρο να φέρει την άνοιξη; Γίνεται!


15 Δεκεμβρίου 2016

00182-nta-bintsi-ka.jpg

Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα, κάνοντας απλά research αρχικά στο internet και καταλήγοντας στο facebook σε ένα από τα scroll down μου. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις μου, παρατήρησα μια πρωτότυπη σύνθεση λουλουδιών που την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Τα λουλούδια και τα κοσμήματα για μένα είναι το ομορφότερο δώρο, οπότε πάτησα στο post για να δω περισσότερες πληροφορίες…

Τετράγωνα μίνιμαλ κουτιά, γεμάτα από τριαντάφυλλα στολισμένα με Swarovksi ήταν οι συνθέσεις που με έπεισαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, να γίνουν το επόμενο ξεχωριστό δώρο για τους ανθρώπους που εκτιμώ. Επειδή μου αρέσουν οι εκπλήξεις, φαντάστηκα αμέσως τον ενθουσιασμό αυτών που θα ανοίξουν το κουτί και θα δουν κάτι που δεν θα το περιμένουν. Η πηγή όλης αυτής της έμπνευσης δεν μπορούσε να λέγεται διαφορετικά από Flower in a Box.

Έψαξα λίγες παραπάνω πληροφορίες και ανακάλυψα ότι το Flower in a Box προτείνει συνθέσεις λουλουδιών πραγματικά αριστουργήματα. Κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον συνδυασμό που επιθυμεί, με λουλούδια πραγματικά κοσμήματα! Λουλούδια διακοσμημένα με Swarovski crystals είναι πραγματικά κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!.. πόσο όμορφη και πρωτοποριακή ιδέα. Και κόσμημα και λουλούδι. Εάν όμως δυσκολεύεστε να καταλήξετε ποιο κουτί θα κάνετε ως δώρο, μην ανησυχείτε γιατί το Flower in a Box μπορεί να σας εξυπηρετήσει στο λεπτό και να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο.

Παρακάτω θα δείτε τις αγαπημένες μου συνθέσεις λουλουδιών του Flower in a box και μπορώ να σας εκμυστηρευτώ ότι κατέληξα στην αγαπημένη μου και αυτή έχει το όνομα "ΜΠΟΤΣΙΟΝΙ". Φέτος στις γιορτές, νιώθω ότι θα κάνω την πιο όμορφη έκπληξη στους δικού μου ανθρώπους και θα τους φτιάξω με μιας την ημέρα.

[gallery-715896]