UPDATE WHAT'S NEW

Τα κινητά του 2016 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2014

pexels-photo-196656.jpeg

Ποιος μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς κινητό στο χέρι; Πλέον μας είναι απαραίτητο σχεδόν σε κάθε μας ασχολία στην καθημερινότητά μας. Στη δουλειά μας, στο δρόμο, στο σπίτι, όταν θέλουμε να βρούμε κάτι, όταν χαλαρώνουμε...το κινητό αποτελεί την προέκταση του χεριού μας και είναι το ιδανικό εργαλείο για να μας βοηθήσει, να μας χαλαρώσει, να μας ξεδιπλώσει ολόκληρο τον κόσμο.
Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το τέλειο δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιον δικό σας άνθρωπο, δεν έχετε από το να επιλέξετε ένα από τα top κινητά του 2016, σε ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος.
Εκεί, θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε κινητά-smartphones και το άψογα ενημερωμένο προσωπικό, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς ή στο πρόσωπο που θέλετε να προσφέρετε.
Ενδεικτικά κάποιες top επιλογές σε κινητά τηλέφωνα, που εντοπίσαμε στο e-shop των καταστημάτων Κωτσόβολος είναι οι παρακάτω:
 

  • Apple iPhone 7: Όποιος πει ότι δε γνωρίζει το iphone θα πει ψέματα. Είναι ένα από τα best seller της αγοράς και σίγουρα είναι κρυφός πόθος πολλών. Η 12ΜΡ κάμερά του θα σας κάνει να βγάζετε non stop φωτογραφίες.
  • Apple iPhone 7 Plus: Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι διαθέτει ταχύτερες επιδόσεις και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που είχε ποτέ ένα iPhone.
  • Samsung Galaxy S7: Μνήμη 4GB, χωρητικότητα 32GB, κάμερα 12MP πίσω και 5MP μπροστά, οθόνη Super Amoled 5.1" και λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν στην αγορά.
  • Samsung Galaxy S7 edge: Smartphone Galaxy S7 edge της Samsung, με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8890 με τέσσερις πυρήνες στα 2.3GHz και τέσσερις πυρήνες στα 1.6GHz.
  • Samsung Galaxy J5: Το smartphone Galaxy J5 2016 της Samsung, με μεγάλη οθόνη 5.2" sAmoled, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, πίσω κάμερα 13MP με διάφραγμα f1.9 και μπροστινή κάμερα 5MP με LED Flash τα έχει όλα!
  • Huawei P9: Διαθέτει 64GB χωρητικότητα και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.
  • Huawei P9 Lite: Τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όσο και η μοναδική του τιμή θα σας ενθουσιάσει. Ανακαλύψτε το!
  • Huawei Mate 9 Space Grey: Το κορυφαίο smartphone Huawei Mate 9, με ασυναγώνιστο επεξεργαστή, μοναδική κάμερα με δύο Leica φακούς, τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης, κορυφαία σχεδίαση και μοναδικές UX λειτουργίες, είναι εδώ για να προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία στο Android, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και εκπληκτικές επιδόσεις.
  • Xiaomi Redmi Note 3: Το Xiaomi Redmi Note 3, είναι για πολλούς λόγους ξεχωριστό. Είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050mAh μεγάλης διάρκειας και ένα καταπληκτικό design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και με βάρος που δεν ξεπερνά τα 167gr.
  • Χiaomi Redmi 3S: Το smartphone Xiaomi Redmi 3S πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει. Έχει ένα καταπληκτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, διαθέτει μεγάλης πυκνότητας μπαταρία των 4100mAh, κάμερα 13MP Phase Detection Autofocus (PDAF) και οθόνη 5" HD. Και βέβαια αξιοποιεί το μοναδικό λειτουργικό σύστημα MIUI, για μία μοναδική εμπειρία χρήσης.