UPDATE WHAT'S NEW

8 πράγματα που παίρνω μαζί μου στην παραλία


18 Ιουλίου 2017

pexels-photo-206302.jpeg

Το μόνο που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι μια τσάντα και είμαι έτοιμη για τις εξορμήσεις μου στις παραλίες. Πριν όμως ξεφύγω από την πόλη και ζήσω ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα, φτιάχνω πάντα μια λίστα με τα απαραίτητα που πρέπει να υπάρχουν μέσα στην τσάντα, ώστε να μη βρεθώ εξ απροόπτου. Θέλετε να δείτε τι παίρνω πάντα μαζί μου;

  1. Δεύτερο μαγιό. Εξυπακούεται ότι το ένα θα το φοράω, όμως για να μη βρεθώ με βρεγμένο μαγιό, φροντίζω να έχω στην τσάντα και δεύτερο.
  2. Καπέλο. Όπου και αν πάω και ό,τι και αν κάνω, όταν πρόκειται να εκτεθώ στον ήλιο δεν ξεχνώ πότε το καπέλο μου. Είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που έχω στην τσάντα παραλίας. Και εκτός από προστασία προσθέτει επίσης μερικούς πόντους στο στιλ μου.
  3. Αντηλιακό για το σώμα και για το πρόσωπο, για να με προστατεύει από τις ύπουλες ακτίνες του ήλιου.
  4. Ένα βιβλίο. Μπορεί να μην προλαβαίνω να διαβάζω τις υπόλοιπες μέρες, όμως κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα στη θάλασσα ηρεμώ και αναζητώ να διαβάσω το αγαπημένο μου βιβλίο.
  5. Πετσέτα θαλάσσης και ένα φόρεμα. Όταν έχω σκοπό να καθίσω μέχρι αργά στην παραλία ένα φόρεμα είναι απαραίτητο αφού με βγάζει από τη δύσκολη θέση, σε περίπτωση που βγω κατευθείαν για βραδινό φαγητό.
  6. Σνακ. Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, έτσι παίρνοντας μαζί μου φρούτα και ξηρούς καρπούς, γεμίζω με ενέργεια χωρίς να παίρνω πολλές θερμίδες.
  7. Θερμός. Επειδή ποτέ δεν ξέρω που θα βρεθώ, φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου ένα θερμό με νερό ή με παγωμένο τσάι για ενυδάτωση.
  8. Και τελευταίο αλλά πολύ βασικό είναι το internet. Σωστά διαβάσατε, όπου και να βρίσκομαι, ακόμα και στην πιο απομονωμένη παραλία φροντίζω να έχω γρήγορο internet. Και αν αναρωτιέστε πώς το πετυχαίνω, αφού πουθενά δεν υπάρχει πρίζα, είναι απλό: Η λύση βρίσκεται στο SimpleFi on the go, η νέα υπηρεσία της WIND για γρήγορο Internet με μια μόνο κίνηση για όλη την παρέα. Ο τρόπος για να το αποκτήσεις είναι πανεύκολος. Πας σε ένα κατάστημα WIND ή στο wind.gr, επιλέγεις το SimpleFi on the go που χρειάζεσαι και αυτό ήταν! Μετά έρχεται στο σπίτι σου η SIM card και το Mi-Fi του SimpleFi on the go και πατώντας απλά το power, έχεις internet όπου κι βρεθείς. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανακάλυψα το  SimpleFi on the go από τη WIND άλλαξε και η εμπειρία internet στις διακοπές μου, αφού με μια μόνο κίνηση  μπορώ πλέον να απολαύσω μουσική, ταινίες και γρήγορο σερφάρισμα στα social media, ακόμα και όταν δεν υπάρχει πρίζα.