UPDATE WHAT'S NEW

femfresh – Φρεσκάδα όλη μέρα


19 Ιουλίου 2017

181786.jpg

Το femfresh είναι μια ήπια και απαλή σειρά φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής με ισορροπημένο pH, ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή αυτή. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν δεκάδες προϊόντα για κάθε περιοχή του σώματος – τι γίνεται, όμως, με την ευαίσθητη περιοχή που έχει το δικό της μοναδικό pH; Συνήθως οι γυναίκες παραβλέπουν αυτή την περιοχή και χρησιμοποιούν κάποιο προϊόν καθημερινής φροντίδας σώματος, το οποίο μπορεί να καταστρέψει τη φυσική άμυνα στην περιοχή ή να προκαλέσει ερεθισμούς.

Γιατί femfresh;

Όπως ακριβώς υπάρχουν προϊόντα σχεδιασμένα μόνο για τον καθαρισμό του προσώπου και του σώματός σας, έτσι υπάρχει και το femfresh που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή, ώστε να διατηρείται η σωστή ισορροπία του pH και η υγιεινή της περιοχής αυτής.

Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για όσες έχουν πολυάσχολο πρόγραμμα, αλλά δεν θέλουν συμβιβασμούς όσον αφορά την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Είτε επιλέξετε τα υγρά μαντηλάκια (ιδανικά για να καταπολεμήσετε τη ζέστη το καλοκαίρι) είτε υγρό καθαρισμού χωρίς σαπούνι (ό,τι χρειάζεστε στο ντους), το femfresh σάς δίνει τα απαραίτητα εργαλεία για να είστε φρέσκες όλη μέρα, ώστε να μπορείτε να μένετε συγκεντρωμένες στα σημαντικά πράγματα!

Το femfresh δημιούργησε μια σειρά προϊόντων φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής που είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, ώστε να είναι ασφαλή αλλά και ήπια.

Τι σημαίνει «ισορροπημένο PH» και γιατί είναι σημαντικό;

Το φυσιολογικό pH του δέρματός σας είναι ανάμεσα στο 5,4 και 5,9, ωστόσο στην ευαίσθητη περιοχή το pH είναι μικρότερο από 4,5. Η φυσιολογική ισορροπία του pH στην ευαίσθητη περιοχή, ρυθμίζεται από ωφέλιμα βακτήρια στον κόλπο που λέγονται λακτοβάκιλλοι και εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών οργανισμών που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα βακτηριακές κολπίτιδες ή μυκητιάσεις.

Τα επίπεδα του pH επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η εγκυμοσύνη, τα αντισυλληπτικά χάπια, τα αντιβιοτικά, η έμμηνος ρύση και οι υψηλές θερμοκρασίες.

Το femfresh σας επιτρέπει να διατηρείτε την υγιεινή ισορροπία του pH, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις και με τρόπο που να ταιριάζει στους ρυθμούς της ζωής σας!

Σειρά προϊόντων femfresh:

femfresh Freshening and Soothing Cloths

Ιδανικά για να τα έχετε μέσα στο γραφείο σας στη δουλειά ή στο μπάνιο στο σπίτι σας. Τα μαντηλάκια καθαρίζουν, αναζωογονούν και απομακρύνουν τις οσμές. Με αναζωογονητική καλέντουλα και καταπραϋντικά εκχυλίσματα μολόχας, η ειδική αυτή φόρμουλα καθαρίζει, αναζωογονεί και καταπραΰνει στο λεπτό. Δεν περιέχει οινόπνευμα, σαπούνι και έχει ισορροπημένο pH.

femfresh Active Fresh Wash

Κάθε μπουκάλι περιέχει μείγμα από Ginseng και αντιοξειδωτικά, μέσα σε μια φόρμουλα με ισορροπημένο pH, με MULTIActif σύνθεση φρεσκάδας για 12 ώρες, δίνοντάς σας μια έκρηξη φρεσκάδας, ήπια για την ευαίσθητη περιοχή σας.

femfresh Soothing Wash

Η φόρμουλα με ισορροπημένο pH αυτού του καταπραϋντικού υγρού καθαρισμού έχει σχεδιαστεί ειδικά χρησιμοποιώντας προβιοτική σύνθεση, ενισχυμένη με εκχυλίσματα κράνμπερι και κενταύριο κυανό, που ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή, για να έχετε αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα.

femfresh Daily Intimate Wash

Το μπουκάλι αυτό είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με το τι περιθώρια έχετε μέσα στη μέρα: είτε για ένα γρήγορο ντους ή ένα απολαυστικό μπάνιο. Η φόρμουλα με ισορροπημένο pH, μαζί με μια ιδέα καταπραϋντική αλόη βέρα, διατηρεί υγιή την ευαίσθητη περιοχή και σας εξασφαλίζει φρεσκάδα όλη μέρα.

Πού μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα femfresh;

Τα προϊόντα femfresh διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Hondos Center stores

Ακολουθήστε το femfresh στο Instagram: www.instagram.com/femfreshgreece/

#femfreshgreece