UPDATE WHAT'S NEW

Με αυτές τις σοκολάτες η ζωή μας γίνεται πιο γλυκιά


25 Ιανουαρίου 2018

381651.jpg

Κεράσματα δωδώνη

Για όλους εμάς που λατρεύουμε τα γλυκά η δωδώνη μας επιφυλάσσει μια έκπληξη και μας προσφέρει τη νέα, χειμωνιάτικη πρόταση: τη σοκολάτα. Δημιουργώντας ένα ολόκληρο σοκολατένιο σύμπαν που ικανοποιεί κάθε λάτρη της σοκολάτας, η δωδώνη υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας πιο γλυκιά με την πλήρη και συναρπαστική της γκάμα: σοκολατένια κεράσματα, πραλίνες, τρουφάκια, γλειφιτζούρια σοκολάτας, αλλά και ολόκληρες πλάκες σοκολάτας, όλα χειροποίητα και όλα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν την υπεροχή τους. Καρποί κακάο από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου, επιλεγμένοι και πλούσιοι ξηροί καρποί, μικρό ποσοστό ζάχαρης και αποκλειστική χρήση βουτύρου κακάο, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που ευθύνονται για την ομοιόμορφη, βελούδινη και ακαταμάχητη γεύση τους. Τα 480 αρώματα πορτοκαλιού, καφέ, γαρύφαλλου, δαμάσκηνου, κ.α., θα κάνουν κάθε σας δαγκωματιά μια καινούργια γαστρονομική εμπειρία. Όλες οι σοκολάτες είναι χειροποίητες.

Πραλίνες δωδώνη

Παρακάτω θα δείτε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάτας που χρησιμοποιείται ώστε να γίνει αντιληπτή η υπεροχή των προϊόντων δωδώνη.

1. Σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό οφείλεται στον υψηλό χρόνο ωρίμανσης της σοκολάτας (48 ώρες χρόνος ωρίμανσης, σε σχέση με τις 18 ώρες που κατά μέσο όρο που ωριμάζουν οι υπόλοιπες σοκολάτες της αγοράς) ο οποίος δίνει μια βελούδινη γεύση στη σοκολάτα.

2. Μικρό ποσοστό ζάχαρης

3. Όσον αφορά στα λιπαρά, η σοκολάτα μας περιέχει μόνο βούτυρο κακάο. Πολλές σοκολάτες του εμπορίου χρησιμοποιούν βούτυρο γάλακτος, ή και καρυδέλαιο για μείωση κόστους

4. Οι σοκολάτες δωδώνη με ξηρούς καρπούς, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ποιοτικούς ξηρούς καρπούς (20-30%), πολύ μεγαλύτερη από αυτή του εμπορίου.

Τρουφάκια δωδώνη

Βραχάκια δωδώνη

Ανακαλύψτε τες στα καταστήματα δωδώνη, σε καταστήματα chillbox και σε επιλεγμένες κάβες και ντελικατέσεν και λατρέψτε τη σοκολάτα από την αρχή.

Μάθε περισσότερα εδώ για τις σοκολάτες δωδώνη