Η MIELE ασημένιος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018
miele-1080x1080px-new.jpg

To ΕΣΩ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018, στις 17:00 για 7η συνεχόμενη φορά στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία στο 2ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών να περιηγηθούν στο Miele lounge που θα έχει στηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη ημερίδα, να γνωρίσουν τις νέες συσκευές της εταιρείας, να δουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σύγχρονη κατοικία και να μιλήσουν με τους εξειδικευμένους σύμβουλους της εταιρείας για τις προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες. Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους από τις μηχανές καφέ της Miele ενώ στο κεντρικό break του συνεδρίου, στις 19.30 στο Miele lounge ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργεί live για τους συμμετέχοντες μοναδικές γεύσεις.

www.miele.gr

www.esw.gr