UPDATE WHAT'S NEW

#CalzedoniaSummerShow: Ένα μαγικό κουτί φέρνει το καλοκαίρι της Calzedonia


13 Απριλίου 2018

10april-dv2-3354copia.jpg

Το καλοκαίρι είναι στη τελική ευθεία! Η Calzedonia εγκαινιάζει τη σεζόν με εντυπωσιακά μαγιό φέρνοντας μας το καλοκαίρι σε ένα «ΚΟΥΤΙ». Ναι, σωστά ακούσατε! Είδαμε κάτι καινούργιο, κυβιστικό, σύγχρονο με πολύ κίνηση. Special effects πέρασαν έντονα την καλοκαιρινή αίσθηση στους θεατές και μας έβαλαν σε mood για ηλιοθεραπεία, παραλία και διακοπές. Κάθε στιγμή του show ήταν ινσταγκραμική. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους ιταλούς, διεθνείς celebrities και social media influencers, ήταν ένα show που έκανε unbox στο καλοκαίρι. Ζήστε το κι εσείς μέσα από το #CalzedoniaSummerShow και γίνετε μέρος του.

Το show ήταν η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιαστεί και η πρώτη beachwear Special Edition. Η συλλογή περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα. Μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν ως outerwear, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits. Πρόκειται για την πιο πολύτιμη, μοναδική σειρά.

Η Calzedonia παρουσιάζει πάντα τις πιο δημοφιλείς τάσεις και καλύπτει κάθε προσωπική στιλιστική επιθυμία. Πολύχρωμα floral μοτίβα με μικρά εξωτικά ζωάκια με aloha vibes παραπέμπουν στην Καραϊβική. Ξεχωρίζει η σειρά με floral απλίκες και διαφάνειες με romantic look. Επίσης, για πρώτη φορά η Calzedonia λανσάρει το βελούδο στα μαγιό με πολύ μοδάτα σχέδια σε επιλεγμένα χρώματα. Η λαμπερή και απαλή υφή του συγκεκριμένου special υφάσματος το κάνει δελεαστικό για stylish και trendy εμφανίσεις ενώ είναι ιδανικό τόσο για τη θάλασσα όσο και για την πισίνα.

Αυτή τη σεζόν δίνεται μεγάλη έμφαση και σε νέα, διαφορετικά χρώματα που δίνουν σάρκα και οστά σε μία σειρά με μονοχρωματικά μαγιό. Νέα σχήματα και στυλ ενισχύουν το αποτέλεσμα ενώ τα βολάν και τα κοψίματα με έμπνευση από τα 80s καθιστούν τα μαγιό της σειράς must have για το φετινό καλοκαίρι. Ψηλόμεσα και brazilians, εκφράζουν ένα κλασικό στυλ μέσα από μία νέα ματιά.

Tο summer show ήταν μία οπτική έκπληξη για τον θεατή, μία πασαρέλα μαγιό out of the box που όμως πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα «μαγικό κουτί». Δείτε το video παρακάτω.