UPDATE WHAT'S NEW

Η κορυφαία εμπειρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας


25 Απριλίου 2018

mg-9284.jpg

Το Island είναι συνώνυμο της ποιότητας. Αυτό που το κατατάσσει αναμεσά στα καλύτερα club - restaurant παγκοσμίως είναι η υψηλότατη ποιότητα στη κουζίνα του, στα ποτά και στην εξυπηρέτηση. Με κυρίαρχο το ελληνικό στυλ στην αρχιτεκτονική, την ατμόσφαιρα και το ύφος του είναι αυτό που δημιουργεί τα trends όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε διεθνές επίπεδο.

Πίσω από τα menu βρίσκεται ο πολυβραβευμένος chef Νίκος Σκλήρας ο οποίος μόλις πραγματοποίησε ένα τρίμηνο στη Νέα Υόρκη προκειμένου να εξελίξει τη δημιουργική του κουζίνα. Εκεί συνεργάστηκε με το εστιατόριο ABC του διεθνώς καταξιωμένου chef JEAN-GEORGES VONGERICHTEN ως επίτιμο μέλος της ομάδας του και παράλληλα με το εστιατόριο GOTHAM BAR AND GRILL με chef owner τον Alfred Portale. Επίσης συμμετείχε στο άνοιγμα του εστιατορίου the OSPREY στο 1HOTEL BROOKLYN BRIDGE.

Το sushi section του island είναι εξαιρετικό καθώς είναι το πρώτο club-restaurant που εισήγαγε την Ιαπωνική κουζίνα ως ξεχωριστό section εξελίσσοντας ταυτόχρονα και την μεσογειακή κουζίνα. Παράλληλα, στο menu έχουν προστεθεί και ιδιαίτερα πιάτα ημέρας. Πρέπει να αναφερθεί ότι το μενού είναι φιλοτεχνημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ εικαστικό Βασίλη Φωτόπουλο ενώ οι στολές του προσωπικού είναι σχεδιασμένες από την Orsalia Parthenis.

Φέτος το Island, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό show μία live performance με χορευτές και μουσικά όργανα σε ένα δημιουργικό διάλογο με τον dj, απογειώνοντας τις αισθήσεις με δυνατά beat.

Κάθε εβδομάδα τα θεματικά party του Island, τα οποία αποτελούν θεσμό στην πολυετή πορεία του, εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνεργασίες με σημαντικούς Djs. Τις Τετάρτες τα “South Beach” Parties η νέα εποχή για RnB ακούσματα σε συν διοργάνωση με τους Massive Story. Ένα καλοκαιρινό σκηνικό εμπνευσμένο από το Μαϊάμι με rollers, σανίδες του surf, neon lights, φοίνικες και μαγεία από την ατμόσφαιρα του south beach.

Τις Κυριακές το πιο πετυχημένο πάρτυ του καλοκαιριού “Boho Sundays” ως ένας after beach προορισμός. Signature cocktails, boho menu εμπνευσμένο από Ανατολή και spiritual μουσικές με κορυφαίους DJ όπως ο Valeron. Άμμος, κεριά, καπέλα, αρωματικά sticks και ανάλαφρο bohemian chic dress code με την επιμέλεια των ΜadeΟfSounds.

Στις 31 Μαΐου το Athens Riviera Fireworks Festival, ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, που ήδη καθιερώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Island Shop, το boutique concept store με τα βιβλία, τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα καλοκαιρινά αξεσουάρ και το καθιερωμένο music compilation του club, προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πάρει μαζί του φεύγοντας την ανάμνηση της εμπειρίας του από το Island.