Ημέρα της Μητέρας στο AVENUE: Από τις μαμάδες που το λειτουργούν, για τις μαμάδες που το εμπιστεύονται!
11 Μαΐου 2018

Το AVENUE γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας παρέα με τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα για την προστασία του αγέννητου παιδιού.
Ο Σύλλογος «Αγκαλιά» με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό στέκεται στο πλευρό έγγαμων ή άγαμων γυναικών από την κύησή αλλά και μετά τον τοκετό, προσφέροντας τόσο ηθική όσο και υλική στήριξη.
Ενισχύοντας το έργο του συλλόγου από την Τρίτη 8 Μαΐου ως το Σάββατο 12, στο Avenue συγκεντρώνουμε τρόφιμα, γάλατα, παιχνίδια, είδη βρεφανάπτυξης, κούνιες και καροτσάκια για όλα τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Το Σάββατο 12 Μαΐου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, οι μαμάδες και τα πιτσιρίκια τους θα περάσουν μια υπέροχη ημέρα γεμάτη πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια, δώρα και μοναδικές εκπλήξεις!
AVENUE, η πιο ωραία ώρα της ημέρας.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο