UPDATE WHAT'S NEW

To Nintendo Labo είναι η καινοτομία που όλοι περιμέναμε


The Jennettes

1 Ιουνίου 2018

2017-1217-nintendo-2240.jpg

Όλα αυτά θα μας τα προσφέρει το Nintendo Labo, το οποίο κυκλοφορεί στη χώρα μας με δύο μορφές: το Νintendo Labo Variety Kit και το Nintendo Labo Robot Kit. Πρόκειται για μεγάλα κουτιά που περιέχουν το software, τη game card και –τι άλλο;- χαρτόνια, μαζί με λαστιχάκια και κορδόνια. Είναι παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν τόσο παιδιά από έξι ετών και πάνω, όσο και τους γονείς.

 

 

Με μότο Make – Play – Discover, το Labo μας δείχνει τις τρεις επιλογές που έχουμε, από τη στιγμή που θα βάλουμε στο Switch τη game card και το ενεργοποιήσουμε.

 

 

Το Make, θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε εκείνες τις κατασκευές. Η παρουσίαση είναι απλή, και ακόμα και ένα παιδί θα μπορέσει εύκολα να ολοκληρώσει τα περίπλοκα αυτά σχέδια.

 

 

Το Play, αναφέρεται φυσικά στα παιχνίδια που είναι πολλά και διαφορετικά, ενώ το Discover αφορά το επόμενο επίπεδο για τους πιο προχωρημένους. Θα απεέυθερώσει όλη τους τη δημιουργικότητα, καθώς θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις δικές τους ιδέες, με την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κατασεκευή του Labo.

Στην Ιαπωνία, βγήκαν ταυτόχρονα στην αγορά αυτά τα χαρτόνια, και το God Of War. Περιττό να αναφέρουμε ότι το Variety Kit πούλησε 90.410 κομμάτια, το Robot Kit 28.628, ενώ το διάσημο παιχνίδι μόνο 46.091. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μόνο η Nintendo μπορεί να πάρει ένα τόσο απλό υλικό, και να το μετατρέψει σε κάτι τόσο πρωτότυπο και χρήσιμο, αλλάζοντας τα δεδομένα του gaming!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα