UPDATE WHAT'S NEW

Με την καλλιτεχνική ματιά του Θανάση Λάλα, οι φθινοπωρινές βιτρίνες των notos


11 Οκτωβρίου 2018

notos_3.jpg

Αθήνα, Οκτώβριος 2018: Τα πολυκαταστήματα notos, πιο ανανεωμένα από ποτέ και με άκρως φθινοπωρινή διάθεση, υποδέχτηκαν και φέτος τη νέα σεζόν με μία καλλιτεχνική νότα στις βιτρίνες τους. Για το λόγο αυτό συνεργάστηκαν με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, ο οποίος με τη δημιουργική του ματιά, έδωσε μία ανατρεπτική artistic πνοή στις βιτρίνες, εναρμονίζοντάς τες με τα χρώματα, τη μόδα και τη διάθεση της εποχής.

Σε κάθε βιτρίνα φιλοξενείται και από ένα έργο του κου Λάλα, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ο κος Λάλας στην πορεία της δημοσιογραφικής του καριέρας, μεταξύ άλλων, έχει πάρει συνεντεύξεις από σπουδαίους εκπροσώπους των χώρων αυτών, όπως οι Donattela Versace, Franco Moschino, Giorgio Armani, Luciano Benetton, Ines de la Fressange, Victor & Rolf, Miguel Fluxa Camper, Azzedine Alaia.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε καθεμία από τις συνεντεύξεις, ο κος Λάλας σχημάτιζε το περίγραμμα των παλαμών του κάθε συνεντευξιαζόμενου, ενώ στη συνέχεια τους έβαζε να υπογράφουν και να γράφουν ένα moto τους. Τέλος, παρενέβη καλλιτεχνικά γύρω από τις παλάμες, με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Κάθε ένα έργο από αυτά φιλοξενείται στις βιτρίνες των notos συνοδευόμενο και από το αντίστοιχο προϊόν κάθε Οίκου, όπως άρωμα, τσάντα, ρούχο. Είναι αξιοσημείωτο πως σε κάθε βιτρίνα υπάρχει ένα «box» το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος ο κος Λάλας και αφορά μια σύντομη περιγραφή της εμπειρίας του με κάθε συνεντευξιαζόμενο.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή και δημιουργική πρωτοβουλία των πολυκαταστημάτων notos που αγαπούν την τέχνη και επιθυμούν να γοητεύσουν τους καταναλωτές που πιστά χρόνια τώρα ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς. Επισκεφτείτε τα λοιπόν και αφήστε το φθινόπωρο να σας συνεπάρει!