UPDATE WHAT'S NEW

Ζήστε και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων στα πολυκαταστήματα notos


11 Δεκεμβρίου 2018

rawpixel-445788-unsplash.jpg

Τα πολυκαταστήματα notos μας καλούν να ζήσουμε και πάλι μοναδικές shopping εμπειρίες και να μπούμε κι εμείς στο κλίμα των γιορτών μέσα απ’ τις μοναδικές και άκρως εορταστικές τους βιτρίνες. Φέτος, οι βιτρίνες των notos παραπέμπουν στο εσωτερικό ενός κουτιού δώρου με στόχο να «προκαλέσουν» στον κόσμο το συναίσθημα της χαράς που μπορεί να προσφέρει σε όλους μας ένα δώρο!

Τα notos σε συνεργασία με την Toolbox, μια ομάδα διακοσμητών και γραφιστών που δραστηριοποιείται στον τομέα της διακόσμησης και του Visual Merchandising από το 2000, δημιούργησαν και φέτος ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, βασισμένο στα έντονα χρώματα και εντυπωσιακά patterns που θυμίζουν vintage χαρτί περιτυλίγματος.

Με μια πρώτη ματιά, οι βιτρίνες εκπλήσσουν με τα χαρακτηριστικά για την εποχή χρώματα, το πράσινο και το κόκκινο, και τα ιδιαίτερα γιορτινά μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν για να θυμίζουν κουτιά με xmas περιτύλιγμα. Η vintage διάθεση είναι διάχυτη και ο κόσμος ήδη φωτογραφίζεται μπροστά τους!

Για τα εσωτερικά των βιτρινών επιλέχθηκαν festive ρούχα και αξεσουάρ από τις χειμερινές συλλογές των διάσημων μαρκών των πολυκαταστημάτων, τα οποία έχουν συνδυαστεί με ξεχωριστά ανά βιτρίνα χριστουγεννιάτικα props και προσδίδουν μία αρμονία με το περιβάλλον, αποδίδοντας στη λεπτομέρεια τον χαρακτήρα των Χριστουγέννων.

Φέτος τις γιορτές επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα notos,  ζήστε μια αξέχαστη shopping εμπειρία και χαρίστε απλόχερα δώρα που θα «εκπλήξουν» εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Merry Christmas from notos!